Clarkdale procesoriaus nuotraukos

Dar vasario mėnesį Intel žurnalistams pademonstravo veikiančius pirmuosius 32 nm procesorius su Arrandale ir Clarkdale branduoliais. Kaip visada, iki pasirodymo likus dar daug laiko, procesorius į savo rankas gauna ir vartotojai. Be abejo, nuotraukomis pasidalinti jie skuba ir su kitais entuziastais.

XtremeSystems forumo narys JCornell įamžino 2,4 GHz (18 x 133 MHz) taktinio dažnio Clarkdale procesorių. LGA 1156 lizdą naudojantis procesorius turi du 32 nm branduolius (HT technologijos dėka jie veikia kaip keturi virtualūs) ir 45 nm Intel GMA grafikos procesorių. Procesorius turi 2 x 256 kB L2 ir 4 MB L3 spartinančiosios atminties. Kol kas programinė įranga dar negali tinkamai atpažinti šio procesoriaus.

JCornell taip pat išmėgino procesorių su populiariuoju Super PI 1M testu. Jo rezultatas (18,125) beveik sekunde geresnis už anksčiau pasirodžiusį keturių branduolių 2,13 GHz Lynnfield rezultatą (19,017s).


2 Komentarai

  1. Unamed parašė:

    Idomu ,kaip jis gavo toki cpu..Na seip neblogai atrodo su tuo grafiniu posistemiu,internete narsyt per akis. Idomu tik ,kokia rezoliucija palaikys 😉

  2. alonzo2 parašė:

    Super PI nieko ispudingo….

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.