Dell pagaliau pristato savo planšetinį Latitude XT nešiojamąjį

Kurį laiką tai buvo panašu į neišsipildysiančius gandus, tačiau Dell Tablet PC pagaliau buvo anonsuotas oficialiai. Latitude XT yra pirmasis Dell kūrinys skirtas užpildyti Tablet PC rinkos nišą. Pristatytas jau 2006-ųjų pavasarį ir žadėtas pardavinėti jau šių metų lapkritį, nešiojamasis vis dar yra nepasiekiamas jį norintiems įsigyti klientams.

Dell žada pradėti prekybą šiais kompiuteriais jau per kitas artimiausias savaites. XT turi įdiegtą Windows XP Tablet PC Edition operacinę sistemą, kuri yra pritaikyta būtent planšetiniams kompiuteriams. Čia yra naudojama ir lietimui jautraus principo technologija, sukurta remiantis pasiekimais "multitouch" kūrime. Beje, ši „naujovė“ yra naudojama ir žymiajame Apple kompanijos sukurtame iPhone.

Bus galimos dvi šio kompiuterio versijos. Viena iš jų turės LED galinį ekrano apšvietimą, o kita turės CCFL LCD pritaikytą naudoti lauke. Ekrano įstrižainė siekia 12.1 colio, o vaizdas rodomas šiame ekrane yra apdorojamas ATI Radeon X1250 UMA vaizdo posistemės. Kompiuteryje bus montuojamas Intel Core 2 Solo arba Core 2 Duo ULVK mikroprocesorius bei 64 GB SSD arba iki 120 GB HDD kietieji diskaiaip ir daugelyje aukštos klasės nešiojamųjų kompiuterių, rasime 802.11n, Bluetooth 2.0+EDR, HSDPA arba EVDO Rev A WAN pasirinkimus. Galėsime apsaugoti duomenis naudodami biometrinį pirštų atspaudų skaitytuvą, o papildomus įrenginius prijungti naudodamiesi trimis USB 2.0 lizdais. Dell taip pat suteikia galimybę rinktis iš 4, 6 arba 9 celių baterijų.

XT kaina prasidės nuo maždaug 2500 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.