Eee Keyboard pasirodys kitame ketvirtyje

Kaip žinia, CES (angl. Consumer Electronics Show) parodoje sausį kompanija Asus pristatė Eee Keyboard kompiuterio prototipą. Asus jį ir vėl demonstruoja, tik šį kartą CeBIT parodoje ir, pasak Reg Hardware pranešimo, kompanijos vadovų nuomone, toks prietaisas prekyboje turėtų pasirodyti jau gegužę.

Kompanija ruošia keletą skirtingų versijų. Viena iš jų bus ganėtinai paprasta bei įprastu kabeliu prijungiama prie TV ar vaizduoklio, tuo tarpu kita, kažkokiu būdu, bevieliu ryšiu. Užsiminta ir apie kainas – įprastinė versija kainuos nuo 400 JAV dolerių, bevielė kiek brangiau – apie 600 JAV dolerių.

Tuo tarpu Engadget apsilankė Asus vietelėje esančioje CeBIT bei padarė keletą produkto fotografijų. Eee Keyboard atrodo daugiau ar mažiau panašus į Apple siūlomas bevieles aliuminines klaviatūras, išskyrus kiek didesnius kampus ir 5 colių ekraną, kuris galės atvaizduoti 800 x 480 rezoliuciją bei yra dešinėje klaviatūros pusėje.

Specifikacijos neatskleidžiamos, tačiau manoma, kad bus panašios į tikrųjų Eee serijos kompiuterių – Intel Atom N270 ar N330 procesorius, 1 GB RAM darbinės atminties, 16-32GB SSD kaupiklis, Wi-Fi, Bluetooth ir HDMI sąsaja.


9 Komentarai

  1. crooked parašė:

    persistenge jau su tais \"Eee\"

  2. bronius parašė:

    Nusiperki klava ir monika ir uztenka 😀

    Kainos tai normaliai uzlauztos…

  3. SB parašė:

    bronius>>>Nemanau, kad to uztenka. Ateityje sugalvos kazka panasaus i akinius vietoj vaizduoklio. Reikes tik akiniu bei klaviaturos 😀

  4. Crembo parašė:

    Pala, viskas kompas šitoj klaviatūroj? O_O

  5. Tomas parašė:

    Visos ribos peržengtos jau.

  6. PauliusBa parašė:

    SB, o Pelė? Be to, akiniai būtų downgrade ergonomikos požiūriu 😉
    PS: geriau jau čia būtų paprasta klaviatūra su Windows SideShow ekranu.

  7. SB parašė:

    PauliusBa>>>Sakykim, klaviaturoje galima touch-pad\’a itaisyt, kaip notebookuose. As net neabejoju, kad artimoje ateityje kas nors, ka nors idomaus sugalvot, o paspeliot visai idomu.

  8. PauliusBa parašė:

    Touch padas yra nešiojamiesiems – ne itin patogus daiktas.

  9. eZx parašė:

    Sprendimas įtaisyti kompiuterį klaviatūroje tikrai unikalus. Tačiau marketingo žaidimai su \"Eee\" pavadinimu atrodo kiek juokingi iš vartotojo pusės.

    P.S. SB – \"monitoriniais\" akiniais jau yra prekiaujama. Paklausą sudaro tiek karinių ar saugumo struktūros bei institucijos, tiek ir paprasti vartotojai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.