Futuremark pristato 3D Mark Vantage

Šiandien kompanija Futuremark oficialiai pristatė naujausią savo testų rinkinį 3D Mark Vantage. Naujasis testas skirtas išbandyti kompiuterių vaizdo plokščių, su naujausiu DirectX 10 palaikymu, galimybes.

Iš viso pristatytos keturios 3D Mark Vantage versijos: nemokama Trial Edition, 6.95 dolerio kainuojanti Basic, 19.95 dolerio kainuojanti Advanced Edition bei Professional Edition (komerciniam naudojimui), už kurią prašoma 495 JAV dolerių. Pirmoji, kaip jau galima pamatyti iš pavadinimo, Trial Edition bus bandomoji programos versija, ir ją paleisti bus galima tik kartą. Basic Edition leidžia neribotą kiekį testų, tačiau tik su vienu iš keturių nustatymų. Rezultatų peržiūrai bus reikalinga interneto prieiga. Advanced Edition leis rinktis pageidaujamą testą, o Professional Edition suteiks visišką laisvę.

Kaip jau minėjome anksčiau, 3D Mark Vantage veikia tik su Windows Vista operacine sistema. Daugiau informacijos apie testą rasite čia. Atsisiųsti bandomąją 3D Mark Vantage versiją galite čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.