Galimas apžvalgų bumas! Ar jums jo reikia?

Kaip pastebėjote, mes, administracija, retai kreipėmės į Jus, vartotojus, tačiau retkarčiais ateina laikas, kai prireikia jūsų nuomonės. Ir štai, mums prireikė jūsų nuomonių žinoti krypti, kuria judėti.

Manau suprantate, kad mūsų portalas nėra milžiniškas, o kiekvienam iš mūsų Technews.lt nėra gerai apmokamas darbas – tai daugiau laisvalaikis, tačiau į jį dedame nemažai pastangų, tad sulaukiate vis labiau profesionalių apžvalgų. Maži vartotojų srautai, kurie nesilygina su naujienų ar pažinčių portalais, lemia mažesnį kiekį pajamų iš reklamos, o technikos gigantai menkai težiūrį į Lietuvą – su kuo galime, su tuo bendraujame. Jau esate matę HP, Microsoft ir kitų gamintojų produktų apžvalgas. Susisiekę su mažmenininkais, suradome bendrą kalbą ir galėtume gauti įdomių produktų, tačiau…ar jums to reikia?

Klausimas vertas dėmesio, nes mes nežinome, į ką labiau orientuotis – jums reikia daugiau naujienų, ar daugiau apžvalgų? Kam jūs teikiate pirmenybę produktų atžvilgiu, mes jau žinome, bet ar čia užsukate dėl kasdienės naujienų dozės, ar jums įdomios lietuviškos produktų apžvalgos? Būtų įdomu sužinoti. Savo mintis galite reikšti tiek čia, komentaruose, tiek ir apklausoje.

31 Komentarai

  1. Press parašė:

    Klausimas jums.
    Kokius produktus galėtumėte nužvelgti. O tada jau bus aišku,ką rinktis.
    O dėl naujienų viskas aišku.;)
    Asmeniškai aš už naujienas. Bet viluosi ir CPU apžvalgos.

  2. SB parašė:

    Press>Is esmes butu neproblema gauti bet ka.

  3. crooked parašė:

    daugiau naujienu ir daugiau apzvalgu 😀

  4. developeris parašė:

    na butu saunu sulaukt nesalisku lietuviu apzvalgu 🙂 ypatingai svarbesniu kompo daliu kaip CPU , VGA , HDD ir pan 🙂

  5. Fikusas parašė:

    Negaliu išskirti nei to, nei ano. Abu svarbūs. Kasdien užsuku, perskaitau naujienas ir lendu į apžvalgų skiltį pažiūrėti ar yra naujų apžvalgų. Pasisakau tiek už apžvalgas, tiek už naujienas 🙂
    CPU, VGA, HDD apžvalgų yra daug ir galima lengvai susirasti (ask Google). Norėtųsi daugiau aušinimo produktų (egzotikos, Thermalright, Prolimatech Megahalems, Thermolab ir kt.), korpusų (Gigabyte, Thermaltake ir kt.) ir t.t. bei VS. tipo apžvalgų 🙂

  6. savas31 parašė:

    reiketu apzwalgu apie pc detaliu rinka lietuvoje naujienas kainas ir taip toliau. 🙂

  7. BigMan parašė:

    SB>>>>>>>>>> parasiau, tau PM, Del apzvalgu.. Galiu padaryti proco i7 920, gtx 295, asus rampaga II, intel ssd 80 gb, ir t.t… Tad, jei reikia tokiu apzvalgu susisieki su manimi.. 😉

  8. nanoWorld parašė:

    Daugiausia užsuku dėl naujienų, mat jose būna kitų užsienio portalų apžvalgų suvestinės, dėl ko labai patogu susirasti dominančią informaciją taupant laiką, nors apžvalgas taip pat perskaitau.

    Trumpai apie klausimus:

    \"daugiau naujienų, ar daugiau apžvalgų?\" – asmeniškai man – naujienų, tačiau jeigu galite apžvelgti daugiau \"rimtesnių\" dalių (CPU, RAM, MB, HDD, SSD, PSU, VGA, monitor, case), tokias apžvalgas išvysti taip pat būtų įdomu.

    \"ar jums įdomios lietuviškos produktų apžvalgos?\"

    Įdomios. (Tol kol nebus užsakomosios 😀 )

    Šiaip gal ne visai į temą, bet aš pasigendu naujienų, kurios nėra tiesiogiai susijusios su kompiuterių apratine įranga, tačiau yra artimos tam, pvz kaip kad apie neseniai sukurta kvantinį procesoriaus prototipą.

    Štai tokia mano subjektyvi nuomuonė.

  9. shift parašė:

    Man asmeniskai idomiausia skaityti apie PC hardware\’ą ir kokias nors technologines inovacijas, rysium su mokslo pazanga ir t.t. Prisipazinsiu, kad visiskai neskaitau naujienu apie mobilius tel, grotuvelius ir pan. man tai nelabai aktualu.

  10. nugat parašė:

    Kada ne kada,būtų malonu kažką daugiau sužinoti kas vyksta ir nešiojamų
    kompiuterių fronte.Apie įvairias dalis,problemas,ir t.t.
    Nes vis daugiau renkasi žmonių nešiojamus pc.
    O čia,viskas apie stacionarius pc.
    Tarkim,į mėnesį vienas,ar keli straipsniai skirti jiems,neužgožtų visa kita.
    Viena yra,tik pateikti anonsus,kita yra,kaip viskas realiai atrodo.
    Šiaip,labai miela,kad rūpinatės mumis.
    Už tai jums didelis AČIŪ 🙂

  11. Fostil parašė:

    Man labiau aktualu naujienos butu, tiesiog apzvalgu pilnas internetas, su en kalba gerai sutariu tai nebeda nueit google ir surast viena ar kita.
    Naujienos labai keblus dalykas, daug saitu taip pat yra su naujienom, bet dauguma ju buna man neaktualios, neidomios, todel tenka ne per 1 saita praeiti, kas uztrunka ilgiau. Lankausi cia, nes jusu pateikiamos naujienos man idomios, trumpos, aiskios, viskas ko man reikia.

  12. Fndz parašė:

    Fikusas tiesa sako, viska norisi perskaityt. Man zinoma apzvalgas idomiau paskaityt 🙂 Naujienos idomios tiek, kiek patraukia demesi ju antraste, o apzvalgose daugiau detalumo (man asmeniskai labiausiai patinka nuotraukos ir ju aprasymai). Pats ne viena naujiena ir ne viena apzvalga esu rases tokiems saitams kaip esports.lt, nga-gaming.com, matrix.lt. Jei butu nors kiek pelno tokiuose reikaluose, butinai prisijungciau (gal ir savanaudiskai nuskambejo, bet taip jau yra). Puikiausiai suprantu, jog daugeliui sunku skirti savo laisvalaiki tokiems dalykams, kaip naujienu, apzvalgu rasymas, todel dekoju Technews.lt personalui, uz atsidavima siam projektui, gerai atliekama darba rasant apzvalgas ir naujienas.;)

  13. svedas parašė:

    Kuo daugiau kokybiškos informacijos, nesvarbu ar tai naujienos, ar apžvalgos, tuos geriau.

  14. SoTOP parašė:

    Na asmeniskai man tai 1 vietoj yra naujienos, o ne apzvalgos.

  15. Vytautas parašė:

    Man taip pat naujienos geriau.

  16. Fikusas parašė:

    Apklausa kol kas rodo 50/50 🙂

  17. SB parašė:

    Tenka pastebėti, kad lankytojų turim daug, tačiau apklausose jie nedalyvauja. Vos 6,5 proc. jų prisiregistravę.

  18. XenoX parašė:

    Daugiau naujienu! :]
    Apzvalgas permetu akim ir paskaitau tik isvadas :]

  19. Ultravires parašė:

    Šį tinklalapį lankau jau seniai, skaitau naujienas, komentarus.Jau seniai norėjau užsiregistruoti tik niekaip neprisiverčiau. Taigi matau vyksta diskusija ko reikia daugiau šiam tinklalapiui: apžvalgų ar naujienų? Naujienų manau tikrai pakanka, kai kuriuos galbūt ir nevisai aktualios (ausinukai, telefonai ir panašiai). Mano nuomone tinklalapis turėtų koncentruotis vien kompiuterių Hardware srityje, nebent naujiena labai svarbi ir aktuali, seniai laukta ir pan.
    Jei įmanoma gauti testavimui iš pardavėjų daugiau produktų, manau tinklalapis turėtų pasinaudoti šia galimybe. Tikrai visiems būtų įdomu paskaityti nešališkas LT atliktas produktų apžvalgas ir pan.
    Taigi norisi daugiau profesonalių apžvalgų .:)

  20. pushaz parašė:

    SB pats pasisake kad gali gauti bet ka – mes uz tai 😀
    Ko gero tikrai nesaliskos apzvalgos labiau praverstu,naujienu ir taip pilnas netas,ne problema susirast,zinoma idomesnes reiketu ir cia ikist,bet pagrinde pritariu daugumai – hardware\’as,laptopai ir t.t. zodziu to,kuom gyvename.

  21. Crembo parašė:

    Man irgi naujienos ir svarbiau, nes Technews yra antras saitas, į kurį įeinu atidaręs FF. Ir aišku jame visada pažiūriu kas naujo. Apžvalgas taipogi patikrinu, bet nevisas. Bet aš jas netikrinu vien dėl to, kad man tai nėra labai svarbu šiuo momentu. Tačiau, jeigu yra apžvelgiama koks naujas, nematytas dalykas, tai būtinai patikrinu ir perskaitau.

  22. Akulla parašė:

    naujienos yra svarbiau… apzvalgas surenka \"Suvirintojas\" savo kasdieniam skyrelyje, tai jokio trukumo nejauciu… tik gal rasydami naujienas imeskit orginalu linka, nes kartais norisi to tikslumo 🙂

  23. zhaltees parašė:

    Paskaitau apžvalgas, tik truputi erzina, kad dažnai jose būna produktai kurie neprieinami Lietuvoje. Visiškai nėra apžvalgų apie softą.

  24. eimis50 parašė:

    Manau reikia ir to ir ano! Nes as skaitau naujienas kiekviena diena. ostai apzvagos per menesi tik kelios.. Jei pazvalgu bus daugiau, manau prisitrauksite daugiau lankytoju!

  25. nemesis parašė:

    Apžvalgų skirtų perkamiems produktams kurių galima įsigyti ir lietuvoje norėčiau, nelabai perkamos egzotikos? Nelabai.

  26. Nerijuz-2BIG4U parašė:

    Manau daugiau naujienu, nei apzvalgu.

  27. MaxEnergY parašė:

    As balsavau uz apzvalgas, nes lietuvisku apzvalgu yra labai mazai,butu gerai, kad butu apzvalgos apie pc dalys 🙂

  28. gelzgalis parašė:

    Beabejo noretusi daugiau apzvalgu apie Lt parduodamus produktus,nes norint ka nors ,cia nusipirkti, nori nenori turi keliauti po uzsienietiskus puslapius.Lietuvoje tokio tipo portalo labai reiketu.

  29. wylx parašė:

    Galetumete padaryti kad komentuoti straipsnius galetu ir neprisiregistre zmones,manau tai butu geras sprendimas,juos naujienu ir IT aktualiju portalui.
    Galetumete dar koki jei imanoma \"live chat\" prideti kur zmones galetu gyvai efektyviai diskutuoti apie koki hdd ir jo niuancius:)
    (Dovanokite uz klaidas berasciui.)

  30. BC00 parašė:

    Noretusi daugiau apzvalgu(CPU, MB, VGA), bet tu prekiu, kurios prieinamos in LT. Ir siaip butu liux, jei tose apzvalgose dalyvautu daugiau produktu, pvz, ne GTX 285 vs 275, bet butu itraukta ir kas nors is AMD stovyklos.

  31. bugslalaila parašė:

    Manau tikrai neverta užversti… Aš asmeniškai pasisakau už kokybę, išbaigtumą ir idėją. Tarkim šiandien Tom\’s skaitau: Win7 prieš Xp internetiniuose kompiuteriuose, atrodo nereikia nieko \"naujausio\" , bet straipsnis patrauklus savo aktualumu. Taip pat, manau Jūs pastebėjote, jog katastrofiškai trūksta programinės įrangos apžvalgų. Jeigu pradžioje, buvo galima sutikti apraiškų, tai dabar tai tapo egzotika.
    Pabaigai, dažnoje apžvalgoje yra tituluojami produktai, todėl būtų gan logiška sudėti visų aušintuvų,atmintiniu rezultatus į diagramas ar lenteles, skaitytojui būtų tikrai lengviau ir greičiau susivokt…
    Ir dar, ar nenorėtumėt pabandyt videoapžvalgas, žinoma, ne visi produktai to reikalauja, bet tarkim, nešiojamieji…
    Ačiū.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.