Išvysime dar vieną GT200 versiją?

Po ATI vadovų pareiškimų, kad artėjantis produktas R700, tiksliau Radeon HD4870X2, be vargo galės įveikti dabar esamą lyderį Nvidia GeForce GTX 280 privertė kompaniją Nvidia rimtai sunerimti. ATI gali žengi žingsnį į priekį ir po ilgo laiko tarpo tapti greičiausiais rinkoje. Prie ko tai prives? Prie naujo vaizdo posistemio?

Jau Radeon HD4870 (RV770XT) parodė savo „nagučius“ bei spėjo įkasti GT200 lustą turinčiam GTX 260, tad telieka laukti rugpjūčio, kada mes išvysime naują „flagmaną“ iš ATI. Po tokių naujienų technikos entuziastai pradėjo narstyti vos ne kas dvi savaites pasirodančias Nvidia ForceWare tvarkykles ir jų 177.40 Beta versijoje pastebėjo kodinį vaizdo plokštės pavadinimą GT200-400.

Entuziastai jau dabar pradėjo spėlioti, kad tai gali būti gaminys su aukštesniais dažniais, naudojantis GDDR5 atmintį bei pagamintas 55 nm techninio proceso būdu, tačiau tokio gaminio be rudens galime nesitikėti. O gal tai tiesiog klaida įrašuose? Faktas vienas – Nvidia reikės naujo „flagmano“ ir jis, žinoma, bus pagamintas GT200 lusto pagrindu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.