Kodak pristatė tris naujus skaitmeninių nuotraukų rėmelių modelius

Atrodo skaitmeninių nuotraukų rėmelių rinka išties auga gana sparčiai, o šių produktų gamintojai nestovi vietoje ir investuoja milžiniškas lėšas į gamybos apimčių didinimą bei naujų sprendimų kūrimą. Štai gerai žinoma bendrovė Kodak neseniai pristatė tris naujus „e-rėmelius“ nuotraukoms.

Trijulė gavo M820, M1020 ir P720 vardus bei gali pasigirti gana paprastu, tačiau kartu ir solidžiu dizainu. P720 variantas yra standartinis, 7 colių įstrižainės ekraną turintis gaminys, kuriame atvaizduoti galima tik skaitmenines nuotraukas. Tuo tarpu M820 ir M1020 atstovauja daugialypės terpės produktų linijai, kas reiškia, kad rėmeliai geba groti vaizdo bei garso įrašus. Visi trys modeliai turi lietimui jautrius, apšviečiamus kraštus, kuriame rasime navigacijos mygtukus. Jų pagalba galėsime naršyti po rinkmenų katalogus neliečiant ir taip papildomai nebraižant bei nesutepant ekrano.


P720, M820 ir M1020

Neskaitant USB palaikymo, P720 turi ir daugialypį atminties kortelių lizdą, kurio pagalbą šeimos nuotraukas galėsime laikyti SD, xD, MMC, ir MS tipų kortelėse. M serijos rėmeliai naudoja 16:9 raiškos santykį ir palaiko MPEG 1,3 tipo vaizdo įrašus ir MP3 formato garso takelius. Vidinė 128 MB atminčiai gali talkinti net du atminties kortelių lizdai į kuriuos galėsime dėti CF, SD, MMC, xD ir MS standartus.

Produktų komplektacijoje pateikiama Kodak EasyShare programinė įranga, kurios pagalba PC ir Mac savininkai perkels rinkmenas iš kompiuterio į rėmelius. Kad rėmelius būtų lengviau pritaikyti prie namų dizaino, gamintojas taip pat pateikia „Spanguolių raudonumo“ ir „Metališko sidabro“ spalvų apvedimus. Jei šių spalvų bus per mažai, dėžutėje rasime dar keturis apvedimus.

P720 bus pardavinėjimas už 120, M820 už 180, ir M1020 už 230 JAV dolerių. All are expected to ship by April 16.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.