(SP) Lietuvoje pradedama prekyba naujuoju BlackBerry Curve 8900

93 proc. Lietuvos ir Latvijos verslininkų, turinčių išmaniuosius telefonus BlackBerry, yra nusiteikę pagirti ir rekomenduoti šį įrenginį verslo partneriams ir klientams, rodo telekomunikacijų bendrovės Bitės užsakyta apklausa, kurią atliko bendrovė TNS Gallup. Pasak tyrimo, net 81 proc. verslininkų, besinaudojančių BlackBerry išmaniaisiais telefonais, nekeistų jų į jokį kitą įrenginį. Tuo tarpu Bitė jau pradėjo prekybą naujausiu Blackberry šeimos modeliu BlackBerry Curve 8900, taip pat pristatė BlackBerry mokėjimo planus bei atnaujintus BlackBerry paslaugų tarifus.

„Rekomendacijos yra patikimiausias informacijos šaltinis, nes apie įrenginį ir paslaugas kalba žmonės, kurie nuolatos ir aktyviai jais naudojasi. Verslininkai vertina BlackBerry kokybę, naudojimo patogumą, saugaus ir greito elektroninio pašto paslaugas“, – teigė Manju Kesani, Bitės grupės generalinio direktoriaus pavaduotojas rinkodarai.

Bitė jau pradėjo prekiauti naujausiu BlackBerry šeimos įrenginiu – išmaniuoju telefonu BlackBerry Curve 8900. Naujasis modelis, pretenduojantis užimti populiariausio Lietuvoje BlackBerry įrenginio BlackBerry Curve 8310 vietą, yra ploniausias (13,5 mm) ir lengviausias (vos 109,9 g) BlackBerry įrenginys, turintis visavertę QWERTY klaviatūrą, GPS su navigacijos funkcija bei 3,2 megapikselio fotoaparatą su automatinio fokusavimo galimybe. Didelis 480 x 360 taškų BlackBerry Curve 8900 ekranas leidžia itin patogiai skaityti elektroninius laiškus ir naršyti internete.

Pasirodžius BlackBerry Curve 8900 modeliui, Bitė pristatė ir BlackBerry mokėjimo planus, kurie atvers platesnes galimybes ir suteiks daugiau naudos tiek verslo, tiek ir privatiems vartotojams. Keturi visiškai nauji mokėjimo planai Bitė BlackBerry už fiksuotą mėnesinį mokestį nuo 79 litų vartotojams suteiks paketą nemokamų minučių balso ryšiui, numatytą kiekį trumpųjų SMS žinučių ir galimybę naudotis BlackBerry paslauga. Pasak M. Kesani, naujieji planai buvo įkvėpti augančios BlackBerry įrenginių paklausos, ne tik tarp verslo, bet ir tarp privačių vartotojų.

„Klientai, besinaudojantys BlackBerry išmaniaisiais telefonais, yra labai patenkinti savo pasirinkimu – taip jaučiasi tyrime dalyvavę verslininkai“, – sakė M. Kesani. Nuomonės tyrimas parodė, kad verslininkai nusiteikę ne tik rekomenduoti BlackBerry įrenginius, bet ir toliau jais aktyviai naudotis.

Red. Past.: Šios savaitės pabaigoje ir Technews.lt portalas Jums pristatys išsamią šio telefono apžvalgą ir leis susidaryti kuo objektyvesnį požiūrį į šį įrenginį.

9 Komentarai

  1. sinsoul parašė:

    Labai jau užnešą į komercinę reklamą 😉

  2. complexxL9 parašė:

    SP ir yra reklama.
    man asmeniskai tie blackberiai visiskai neidomus kol risami prie operatoriu..

  3. suck4it parašė:

    Nu kazinau neatrodytu, kaip skaiciafke tai gal ir nieko butu..^^

  4. Flylal parašė:

    tai jis ne plačiai auditorijai skirtas, o verslui. Darbinis verslo įrankis. visokio plauko vadybininkams pats tas.

  5. eZx parašė:

    Sinsoul – atkreipk dėmesį į complexxL9 komentarą. Visos naujienos, kurios turi prierašą (SP – Spaudos Pranešimas) yra komercinio pobūdžio tekstai, kadangi juos mums atsiunčia produktų gamintojai ar paslaugų tiekėjai.

  6. sinsoul parašė:

    AAAaaaaa 😀 Aišku 🙂

  7. AP0323 parašė:

    tokios klaveturos gadina vaizda

  8. Ambient parašė:

    tikras curv\’a 😉

  9. sn0b parašė:

    Jus nebesvaikit 🙂
    turiu sita telefona ir tikrai nesigailiu kad ji pirkau..
    sms rasyti tikrai patogu ir net nekeisciau i koki ten iphone ar i nokia n97..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.