MSI pristato „viskas viename“ kompiuterį Wind NetOn AP1900

Po pirmosios Wind NetOn AP1900 peržiūros CES parodoje praėjusį mėnesį galime sakyti, kad MSI formaliai pristatė naują „viskas viename“ tipo nebrangų stalinį kompiuterį. Iš tiesų jis atrodo ganėtinai panašiai į Apple iMac modelius, tik naudoja Intel Atom N270 procesorių bei kainuoja žymiai pigiau. MSI tvirtina, kad jo plotis siekia tik apie 4 cm, kas reiškia, jog pastarasis beveik tokio pat pločio, kaip sulenktas mažas internetinis nešiojamasis.

AP1900 ekrano negalima lyginti su internetiniuose nešiojamuosiuose diegiamais, nes jis čia net 18,5 colio, pasižymi 16:9 vaizdo formatu, WSXGA rezoliucija, vos 5 ms atsako laiku ir 1000:1 dinaminiu kontrastu. MSI taip pat paminėjo 2 GB darbinės atminties kiekį, įprastą 160 GB kietąjį diską, Wi-Fi ir Gigabit Ethernet jungtis, net DVD optinį įrenginį, kas būtina staliniam kompiuteriui, bei kuris leis be problemų žiūrėti kino filmus plačiaekraniame displėjuje.

Įspūdingas ir energijos sueikvojimas, kuris siekia 35 W net nepaisant to, kad kompiuteris naudoja sąlyginai dideli ekraną. Matyt, dėl to, kaip kompanija pareiškė, AP1900 aušinimo sistema jūsų apkurtinti neturėtų – pasak kompanijos, triukšmo lygis niekad neviršys 26 decibelų.


8 Komentarai

  1. nemesis parašė:

    Nu gal ir nieko, bet kodėl po moniku, tokia didelė erdvė? Negi negali tų dalių sukišti už LCD matricos, labai jau gremėzdiškas man jis vien dėl šito atrodo.

  2. rem86 parašė:

    ta erdve po moniku turbut delto, kad norejo padaryti kuo mazesni ploti 😛 jei viskas butu uz lcd jis butu storesnis

  3. Press parašė:

    Kažkaip nesižiuri. Ta apatinė dalis atrodo tikrai gremezdiškai, gejo padaryt kokių 6-8cm. Bet čia juk marketingas svarbu ,kad tik kuo ploniau butų.;):(

  4. jtd parašė:

    hm,man tikrai praverstu toks daigciukas,tylus,taupus,mazai vietos uzima,pasistatai ir vargo nematai

  5. nemesis parašė:

    Dėl jo panaudojamumo aš ir neabejoju.
    Dėl storumo, pritariu rem86, ne problema jei jo storis būtų ne 4 o 6 ar 7 cm. Vistiek to pats nematytum, o dabar visąlaik kažkokia įtartina ploktštuma prieš akis. Ta plokštuma jam tinka kaip notebookui platus apvadas aplink ekrano matricą 🙂

  6. AP0323 parašė:

    geras dalykas jei kaina ~1000lt kainuos

  7. Jordan parašė:

    Na speju kaina virsys 1500. Nelabai uz 1000 gausi.

  8. Beady parašė:

    be ekrano uz 1000lt gausi 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.