Microsoft SideWinder X8 – Lietuvoje jau šią savaitę

Į žaidėjams skirtų pelių rinką Microsoft įžengė 2007 metais, pristatydama SideWinder pelę. Produkto pavadinimas buvo paimtas iš senokai Microsoft numarintos taipogi žaidimams skirtos produktų serijos. Praėjus kuriam laikui kompanija išleidžia naują karį, šįkart pavadinimu SideWinder X8:

Labiausiai Microsoft pažymima šios pelės savybė yra firminės technologijos BlueTrack palaikymas. Tai naujos kartos mėlynu lazeriu paremta optika, kurios pliusas yra didelis tikslumas ir sugebėjimas dirbti net ant tokių paviršių, kaip marmuras ar kiliminė danga.

Pelėnas mums pasiūlys iš viso dvyliką mygtukų, iš kurių septyni programuojami savo nuožiūra. Taip pat SideWinder X8 galės pasigirti 4000 DPI jautrumu.

Ir nors pelė yra bevielė, pasak Microsoft, jokių stabdymų ar užlaikymų žaidimuose nebus dėl net 2,4 GHz signalų atnaujinimo dažnio. Po baterijos užkrovimo galėsime žaisti 30 valandų – šis skaičius kiek nuvilia, bet tai atperka SideWinder X8 naudojama technologija, leidžianti tiesiog žaidžiant prijungti laidą, kurio pagalba baterija vėl bus pakrauta.

Kaip pranešė Microsoft atstovas, SideWinder X8 Lietuvoje galėsim įsigyt jau šią savaitę. Kas liūdina, tai pelės kaina – ji sieks 300 lt.

5 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    WOW, tiuninguota pelė. Atrodo laabai gražiai. 😛

  2. Tomas parašė:

    Spoilerio tik ir trūksta.

  3. jtd parašė:

    nereik to spoilerio,difuzorius gi yra 🙂

  4. xeranas parašė:

    Gal ir nieko, bet neverta tokios kainos..

  5. pushaz parašė:

    Na,pirma reiketu su ja \"pazaisti\",o jau tada galima butu spresti apie kaina.Kitakart net nepagalvoji moket tokiu $,bet kai pats pabandai,klausimu nelieka ir $ negaila.Ne visi gal verti savo kainos,bet ir ne visi neverti

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.