Motorola planuoja pradėti prekybą naujuoju RIZR serijos mobiliuoju

Visai neseniai, telekomunikacijų ir mobiliųjų įrenginių, naujienų portalas MobileBurn pranešė apie FCC organizacijos aprobuotą naująjį „Motorola“ bendrovės RIZR serijos atostovą. Tai „RIZR Z6c“ mobilusis telefonas, orientuotas prekybai Šiaurės Amerikos rinkoje.

Nežinantiems kas tiksliai yra FCC organizacija priminsiu, kad tai Federalinė Komunikacijų Komisija (Federal Communications Commission), tiesiogiai pavaldi JAV senatui ir reguliuojanti radijo, televizijos, kabelinius, bevielius ir galiausiai palydovinių ryšių tinklus. Kiekvienas JAV valstybėje išleidžiamas produktas skirtas darbui juose turi būti aprobuotas šios valstybinės instancijos.

Taigi jau minėtajam MobileBurn portalui pavyko sužinoti, kad naujausias mobilusis telefonas, gavęs šią aprobaciją yra „Motorolla RIZR Z6c“. Dokumentuose pateikiama informacija, kad mobilusis skirtas globaliai rinkai, tačiau bus parduodamas tik JAV ir tik „Verizon Wireless“ operatoriaus (telefonas nebus „pririštas“). Įrenginys gebės dirbti CDMA (800, 1900 MHz) ir GSM (800, 1900 MHz) tinkluose, turės dviejų megapikselių kamerą, microSD atminties kortelių lizdą ir Bluetooth 2.0 (kartu su A2DP).

Išsamesnės telefono specifikacijos, pasirodymo data bei kaina kol kas nėra žinoma.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.