Naujas Futuremark produktas – Peacekeeper

Futuremark kompanija gerai žinoma kaip 3DMark sintetinių testų kūrėja, dabar išleido dar vieną įdomų produktą, pavadintą keistoku vardu – Peacekeeper. Tai yra įrankis skirtas testuoti internetinės naršyklės greitį. Kitaip nei The Acid3 testo metu, Peacekeeper išanalizuoja kompiuterio techninius duomenis, o tada atlieka tikslius testavimo metodus, daugiau paremtus JavaScript programavimo kalba.

Programa netestuoja apsaugos sistemos, W3C, Flash greičio, ar dar kitų įskiepių bendros spartos. Futuremark taip pat pridūrė, kad rezultatas nepriklauso nuo interneto greitaveikos. Peacekeeper dar yra beta versijoje, tad daug kas artimiausiu gali radikaliai pasikeisti.

Naujausiais duomenimis greičiausios naršyklės vardas priklauso Safari 4.0 versijai. Tai buvo pasiekta naudojant Core i7 965 sistemą su 6 GB RAM operatyviąją atmintimi ir GeForce GTX 280 vaizdo plokšte, Windows Vista operacinėje sistemoje. Manau netruksim sulaukti įvairių naršyklių turėtojų, gerinančių greičio rezultatus. Galbūt ši programa netgi susilauks panašaus populiarumo kaip ir 3DMark?

Pratestuoti savo internetinę naršyklę galite užsukę čia

Dėkojame skaitytojui [i]SarzzeR už naujieną[/i]

8 Komentarai

  1. rem86 parašė:

    kaskoks nesamoningas testas 😀 man su juo firefox surenka daugiau nei opera, nors realiai su opera daug greiciau vartosi

  2. Fostil parašė:

    Toks jausmas jog obuoliukui skirtas daigtas reklamuot ju browseri, butent del ju ipatingojo javascript apdorojimo. Net neverta lygint kazka, kol ff neisleis savo naujos versijos kuria taip zada istobulint.

  3. Fikusas parašė:

    Opera v9.64: 241 points
    Firefox v3.0.7: 166 points
    Internet Explorer 7: 76 points
    😀

  4. Bulllet666666 parašė:

    Internet Explorer 7 – 295

    Google Chrome – 1625

    Opera 10.0 Alpha – 1258

    Mozilla 3.0.7 – 717

    Safari – 1908

    Testai buvo atliekami su Intel E 7400 Oc , 8800Gtx oc, A-data Extreme Oc .

    Siaip gana idomus dalykas , tik , kad rodos obuoliukas papirko Futuremark nes jis kaip tik leciausiai dirba 🙁 , pagal mane sparciausia narsykle :

    1.Opera 10
    2.Mozilla 3
    3.Google Chrome
    4.Internet Explorer 7
    5.Safari 4

  5. Fostil parašė:

    Bulllet666666 nusisnekejai deja, safari butent ir yra pirmas. Pasiskaityk apzvalgas apie safari, netgi cia buvo naujiena apie tai ir jos privalumus.

  6. Bulllet666666 parašė:

    Fostil man nerupi naujienos, nei testai, ne dar kazkas.. As ne robotas ir testais paziejes nenaudosiu butent tos narsykles.. As gi matau , kad ji eina pas mane leciausiai!! Krauna technews apie 6 sec, tuo metu kaip mozilla 2, opera 1(maziau nei viena gal net), chrome 3! Trackerius isvis apie 20 sec, vos ne vos, ir dar aisku daug kitu puslapiu…. Tai ka naudosiu as toky atsiprasant slamsta? Opera vos paspaudi te tau ir yra 🙂

  7. Fostil parašė:

    Tu bent supranti apie ka kalba eina? Zinai kas tas javascript? Zinai kodel butent safari pirma vieta ima tame teste? Beje nieks nekisa tos safari nori naudoji, nori ne…

  8. Bulllet666666 parašė:

    Fostil taip zinau ir nereikia cia paciam kazkokiu protingu vaidinti. Tu kalbejei kokios jos galimytbes, bei greitis (bent jau man pasirode), taigi as ir parasiau kaip pas mane ji sukosi. O tie testai man nusisvilpt:) Ir tas tavo pasakymas \\\"\\\"safari butent ir yra pirmas\\\"\\\" , kaip manai kaip as jy turejau suprasti?? Gal tu pats nesupranti apie ka tu nori pasakyti ?;)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.