PSP 2 su lietimui jautriu ekranu?

Dar 2005-aisiais metais pasirodęs nešiojamas žaidimų kompiuteris, per visą savo gyvavimo laiką sulaukė dviejų mažesnių atnaujinimų. PSP-2000 versija, dar žinoma „Slim“ vardu, konsolėje pakeitė aparatinę įrangą, kas leido sumažinti kompiuterio svorį 33, o storį 19 procentų. PSP-3000 variantas įnešė kiek daugiau pastebimų patobulinimų, kaip antai, integruotas mikrofonas. Geri pardavimai ir augantis vartotojų ratas lėmė vis didesnį gandų skaičių, kuriuose pranašaujama apie antrosios konsolės versijos išleidimą, spėliojamos būsimos techninės specifikacijos. Įvairiuose portaluose netgi pasirodė informacijos apie ketinamą gaminti PSP telefoną.

Štai minėtasis IGN, savo ruožtu remdamasis PSPFanboy.com publikuojamais duomenimis, pranešė, kad Sony atliko savo klientų apklausą, kurioje bandoma išsiaiškinti kokių savybių vartotojai norėtų naujoje versijoje. Žemiau pateikiame apklausos lentelę (spustelėkite ant jos norėdami pamatyti didesnės raiškos versiją), kurioje būsimų pirkėjų klausiama ar jie norėtų naujoje versijoje naudotis lietimui jautriu ekranu, GPS navigacija, integruotu diskiniu kaupikliu, WiFi ir kt.



Sony oficialiai nekomentavo šio bei kitų pranešimų, tačiau MCV, kitas naujienų portalas teigė bendravęs su vienu iš Sony darbuotojų, kuris tokias kalbas pavadino „nesąmone“. Taigi tuo ar ne – kiekvieno asmeninis reikalas. Telieka laukti kokių nors žinių iš Sony.

6 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    \"nesamone\" turėtų būti su ą.

  2. Miozeriux parašė:

    Na gal darbuotojams buvo liepta neatskleisti nieko, tačiau apklausa kalba pati už save, jeigu SONY būtų realiai paleidę šią apklausą, tai nereikėtų to vadinti nesąmone, nebent viskas dar pradžios stadijoj, ir nieko greitu laiku nebus, nors naujas PSP jau pamažu turėtų būti kuriamas. Lietimui jautrus ekranas gal ir būtų PSP privalumas kai kuriose situacijose:)

  3. eZx parašė:

    Crembo – dėkui už pastebėjimą, klaida ištaisyta.

  4. crooked parašė:

    drysciau abejot sitos apklausos autentiskumu 🙂

  5. Creative64x2 parašė:

    Aš manau jog SONY tikrai kuria PSP2, tačiau jei paskelbtų jog tarkim šioms Kalėdoms paleis į prekybą tai gali būt kad PSP pardavimai kris ir todėl nieko neatskleidžia apie tai. Bent aš taip suprantu SONY logiką

  6. pringl3s parašė:

    O tai tas pats naujausias PSP3000 neturi Wi-Fi?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.