Pakraukite savo telefoną be jokių laidų!

Turbūt daugeliui iš mūsų pabosta vykstant į tolimesnes keliones su savimi temptis telefono, nešiojimo kompiuterio, mp3 grotuvo ar kitų mobiliųjų įrenginių įkrovimo kabelius bei adapterius. Tačiau kompanija Wildcharge sukūrė ir CES parodoje pristatė puikia bevielę išeitį – elektrizuotą matinį padėklą, kuris pakrauna vos ne bet kokį bateriją turintį įrenginį.

Žinoma viskas nėra taip paparasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio – visgi įkraunami įrenginiai privalės turėti specialius adapterius, tvritinamus prie baterijos (aišku bevielius), kurie elektromagnetiniais ryšiais sąveikaudami su padėklu, įkrauna įrenginio bateriją. Anot gamintojo keli tokie adapteriai mobiliesiems telefonams yra jau parduoti na, o greitu metu rinką pasiekti turėtų ir iPhone‘ams skirti, po dangteliu lengvai telpantys adapteriai. Taip pat kompanijos atstovai spaudai atskleidė, jog yra sukurtas ir nešiojamiems kompiuteriams skirtas atitikmuo, tačiau kol kas adapteris yra kiek griozdiškas ir anot gamintojo bus tobulinamas.

Turbūt daugeliui kils klausimas – „O kas būtų jei netyčia išpilčiau kavą ant šio padėklo?“. Wildcharge patikino, kad tai neturės jokios įtakos tolimesniam padėklo darbui ar vartotojo sveikatai. Maža to, padėklaas nebijo prisilietimų ir turi braižymams atsparų paviršių.

Kompanija siūlys 15 vatų modelį, kainuosiantį 60 JAV dolerių na, o šių metų eigoje vartotojams bus pateiktas ir 100 vatų variantas. Tiksli pasirodymo data kol kas nežinoma, tačiau šių produktų tikimasi sulaukti artimiausiu metu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.