Pristatytas Samsung S3500

Samsung paskelbė pradedanti prekybą „slider“ tipo telefonu S3500. Pagrindinis modelio privalumas tas, jog jo korpusas pagamintis iš nerūdijančio plieno. Pasak gamintojo, aparatas atrodys ne tik efektingai (plotis – 13,9 mm), bet taip pat yra ilgalaikis, patikimas ir atsparus įbrėžimams.

Klausytis muzikos vartotojai galės per integruotą muzikos grotuvą bei FM radiją, fotografuoti ir filmuoti – 2 milijonų taškų kamera, o peržiūrėti visa tai skirtas 2,2 colių ekranas. Dalintis duomenimis leis Bluetooth 2.0 + EDR (A2DP) technologija, o atmintį praplėsti įmanoma bus microSD atminties kortele.

S3500 modelyje taip pat yra tokios funkcijos kaip Samsung Mobile Tracker, kurios pagalba paprasta surasti pamestą telefoną, SOS Message, leidžianti išsiųsti skubios pagalbos žinutę bei Fake Call, imituojanti įeinantį skambutį.

Rusijoje šį aparatą galima įsigyti jau dabar. Ten jo kaina siekia 7500 rublių. Kolkas nežinoma, kada jis pasirodys Lietuvoje.

6 Komentarai

  1. Creative64x2 parašė:

    650Lt vien uŽ korpuso ilgaamžiškumą… Techninės savybės nelabai žavi bei verta paklaust, kada SAMSUNG pagamins tikrai gerą telefoną?
    nes kiek teko susidurt arba pačiam išbandyt tai nieko gero dar nėra sukūrę, nes visi pakankamai brangūs ir nieko gero nepasiūlo

  2. praetori parašė:

    Kaip tik Samsung telefonai nebrangus ir ju privalumas ne techninei pusei, o dizaino 🙂

  3. lukassal1 parašė:

    tai samsumg tik ir skirtas mados aukoms.

  4. vanduo parašė:

    O kam pirkti telefoną, kuris prifarširuotas naujausių technologijų, nors tu jų nepanaudosi per visą turėjimo laiką? Kai kuriems užtenka paprasto gražaus telefono, o ne kvadratinės dėžutės

  5. Vytautas parašė:

    Mhm… Jei samsung privalumas dizaine tai ką žn… Na, bet dėl skonio nesiginčijama :}

  6. forxis parašė:

    jo kiekvienas savaip pagal savo poreikius tai cia nesigincysi del to dalyko 😉 man tai samsungai visados patiko savo dizainu grazus telefonai 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.