(SP) Hewlett-Packard veiklą Lietuvoje koordinuos du nauji vadovai

Pasaulinė IT sprendimų bendrovė Hewlett-Packard (HP) Lietuvos padaliniui vadovauti paskyrė du naujus vadovus – pardavimų direktorių Tadą Goberį ir administracijos vadovę Ingą Vyšniauskienę. Taip kompanija stiprina pozicijas Lietuvos rinkoje.

„Tikimės, kad tai leis lanksčiau reaguoti į išaugusius šalies verslo rinkos poreikius, sparčiau juos įvertinti bei skirti daugiau dėmesio Lietuvos rinkai, – sako Hewlett-Packard generalinis direktorius Suomijai ir Baltijos šalims Mika Sarhimaa. – Lietuvos verslas ir viešasis sektorius privalo išnaudoti šiandienos ekonominį laikotarpį kaip galimybę optimizuoti ir efektyviau valdyti veiklos procesus“.

T. Goberis, iki šiol ėjęs HP duomenų saugyklų produktų vadovo pareigas Baltijos šalyse, nuo šiol koordinuos visų produktų pardavimus ir bendrą klientų ir partnerių veiklą šalyje. I. Vyšniauskienė nuo šiol atsakinga už verslo planavimo ir organizacijos plėtros koordinavimą, bei finansų ir kontrolės veiklą šalyje. I. Vyšniauskienė įmonėje dirba dešimtus metus.

Šiuo metu UAB Hewlett-Packard dirba per 60 žmonių. Įmonė Lietuvoje veiklą pradėjo 1992 metais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.