(SP) Samsung žengia į interneto kompiuterių rinką su NC10

Samsung Electronics, pirmaujanti pasaulyje IT technologijų bendrovė, su naujuoju Samsung NC10 kompiuteriu įžengė į pasaulio nešiojamųjų interneto kompiuterių rinką. Mažas, lengvas ir neįtikėtinai funkcionalus interneto kompiuteris NC10 yra stilinga alternatyva kitiems šios srities produktams.

Stilingas judėjimas

NC10 kompiuteris sukurtas atsižvelgiant į nuolat judančių profesionalų poreikius, tad jis pritaikytas tam, kad esant kelyje būtų galima nuveikti ir pasiekti dar daugiau. Ypač kompaktiškas ir elegantiškas korpusas gali būti vienos iš kelių stilingų spalvų: baltos, klasikinės Samsung fortepijono juodos ir išskirtinės metalinio blizgesio mėlynos.

Ypatingas mobilumas

Nors tai vienas lengviausių pasaulyje 10,2 colio interneto kompiuterių (sveria tik 1,33 kg su 6 elementų baterija), NC10 įrengtas įspūdingas 10,2 colio WSVGA (1024 x 600) SuperBright neblizgus (Non-Gloss) šviesos diodų (LED) ekranas ir įprasto dydžio ergonomiška nešiojamojo kompiuterio klaviatūra.

Be to, mažiausias ir mažiausiai energijos naudojantis Intel procesorius Atom leidžia NC10 atlikti sudėtingas užduotis neaukojant svorio, dydžio ir kainos. Įdiegta Microsoft Windows XP Home operacinė sistema su 80—160 GB kietuoju disku brėžia naują interneto kompiuterių kainos ir galios santykio standartą.

Visada kelyje

NC10 ypač patvarus Protect-o-Edge korpusas gali lengvai ištverti kasdienius sunkumus ir iššūkius, tad šis interneto kompiuteris yra idealus mobilaus gyvenimo būdo pagalbininkas. Laisvę suteikia ilgesnis baterijos darbo laikas. Naudodamas 6 elementų bateriją, galinčią veikti iki 8 valandų, šis galingas prietaisas mobilųjį darbą paverčia praktiška realybe.

Viskas, ko reikia ryšiui palaikyti

NC10 siūlo naudotojams daug būdų prisijungti prie interneto namuose ar keliaujant. Jame įdiegtos pažangiausios ryšio technologijos, tarp jų Atheros 802.11b.g bevielio interneto įranga greitam interneto ryšiui, 10/100 Ethernet LAN laidinio ryšio galimybė ir pasirenkamas Bluetooth 2.0+EDR ryšys. Jame taip pat įdiegta skaitmeninė vaizdo kamera, tad galima paprastai palaikyti ryšį vaizdo konferencijose ar pokalbių programose. Taip pat įrengtas 3 viename įvairių atminties kortelių skaitytuvas, VGA jungtis, mikrofono, ausinių lizdai ir 3 USB jungtys.

Antibakterinė klaviatūra

NC10 įdiegta įspūdinga Samsung naujovė — Silver Nano technologija. Ant klaviatūros užpurkšti neįtikėtinai smulkūs sidabro jonų milteliai neleidžia bakterijoms išlikti ir daugintis. Tokiu būdu sukuriama higieniška asmeninė darbo aplinka.

Aukščiausia klasė, išskirtinis taupumas

Dėl žemos kainos, praktiškumo ir funkcionalumo, NC10 idealiai tinka pirmą kartą įsigyjantiems tokį kompiuterį arba jau turintiems pagrindinį nešiojamąjį kompiuterį.

„Kurį laiką tyrėme interneto kompiuterių rinką norėdami išsiaiškinti, kur iš tiesų galėtume sukurti pridėtinę vertę naudotojams. Didelio mūsų tyrimų ir plėtros tinklo pagalba gavome tikrąjį vaizdą. Sužinojome, kad šių produktų naudotojai labiausiai nepatenkinti mažomis klaviatūromis ir trumpu baterijos darbo laiku. Šios įžvalgos buvo labai vertingos ir leido mums sukurti produktą, kuris, mūsų manymu, atitinka naudotojų poreikius“, – sako kompanijos Samsung Kompiuterių sistemų padalinio vykdomasis viceprezidentas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.