Skype bus galima iPhone ir Blackberry telefonuose

eBay internetiniam aukcionui priklausanti, puikiai visiems žinoma internetinės telefonijos kompanija Skype pranešė, kad ketina pristatyti savo programos Skype versiją iPhone bei Blackberry telefonų turėtojams, rašo Reuters.

Tai nieko keisto, nes Skype jau kuris laikas bando įsitvirtinti išmaniųjų telefonų rinkoje, kurioje vartotojus vilioja ypač pigiais, o kartais net ir nemokamais skambučiais į kitą Skype programinę įrangą palaikantį įrenginį ar kompiuterį, kas akivaizdžiai gąsdina mobiliojo ryšio operatorius. Kompanijos nuomone, jų programinė įranga taps populiari ir įtiks vartotojams, nes turės daugybę naudingų funkcijų, ypač iPhone platformoje.

Šiuo metu Skype programinė įranga yra galima kai kuriuose Nokia telefonų modeliuose, Google Android bei Microsoft Windows Mobile operacines sistemas palaikančiuose įrenginiuose. Visai netrukus pasirodys ir iPhone telefonams skirtas variantas, o gegužę – Blackberry telefonams.

8 Komentarai

  1. PauliusBa parašė:

    Vaaaaauuuu.. Aš oficialų Skype jau 3 metus naudoju savo HTC S730.

  2. Linas parašė:

    Pauliau ir vel tu cia \"spiegi\" su savo WM, kad naudoji seniai, na ir kas. Kazin ar tai kitiems idomu, jog tu ja seniai naudoji, zinai nieko asmenisko, bet labai jau vaikiskai elgiesi.

  3. PauliusBa parašė:

    Sakai \"nieko asmeniško\" ir po to sakai asmenišką dalyką :). \"Nieko asmeniško\" galėtum pasakyt prieš frazę \"manau, jog esi neteisus\". 😛

  4. Linas parašė:

    Papylstei is tuscio i kiaura ir gerai ar ne? Tiesiog stenkis but saliskas, kad ir kaip myli Microsoft.

  5. SB parašė:

    As myliu Microsoft žaidimų padalinį! Bet to niekas nežino 😛

  6. Steve parašė:

    Dabar aš tai žinau. Kas man už tia kad kiti nesužinotų? 😀

  7. PauliusBa parašė:

    Oi Linai, Linai. \"Papylstei\" – rašybos klaida. Tikrai ne netyčinė 😛
    Stengtis būt šališku? Gal turėjai omeny stengtis būt nešališku?
    O MS aš tikrai nemyliu, tiesiog dauguma jų produktų yra tikrai geri ar net geriausi savo klasėje – tas liečias visas jų OS – tiek PC, tiek mobilių įrenginių, tiek serverių 😉

  8. manga parašė:

    Skype ir taip veikia blackbry + iphone jei moki isimesti :)))

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.