Sony DSC T2 – mažylis su 4GB vidine atmintimi

„Sony DSC-T2“ turi aštuonių megapikselių sensorių suderintą su „Carl Zeiss Vario-Tessar“ sukurtais 3x optiškai vaizdą didinančiais lęšiais bei 2.7 colio dydžio LCD displėjų. „DSC-T2“ 38 – 114mm lygus lęšiai įtraukia „Sony Super Steady Shot“ optinį nuotraukų stabilizatorių skirtą miglos, sukeltos netyčinio sujudinimo, mažinimui. Lęšiai yra apsaugoti su pasislenkančiu dangteliu, o tai išjungtą „Sony“ mažylį paverčia tikrai patraukliu prietaisu. Prie kitų įdomių „T2“ savybių galime priskirti ISO jautrumą – jis siekia net 3200 skaičių, „Memory Stick Duo“/“PRO Duo“ atminties kortelės lizdą, tiesiog nesuvokiamą vidinę 4GB atmintį bei energijos tiekimą iš firminio „NP-BD1“ „InfoLithium“ pakraunamo elemento.

„Sony T2“ mums taip pat siūlo USB 2.0 didelio greičio jungtį prijungimui prie personalinio kompiuterio ir high definition komponentinę video jungtį skirtą vaizdų peržiūrai naujausiuose HD televizoriuose. „Sony Cybershot T2“ turi ir „Sony“ veido atpažinimo funkciją, kuri yra nusitaikiusi ne tik į kameros automatinio fotografavimo funkciją, kaip daugelyje sistemų, tačiau taip pat ir baltos spalvos balansą bei blykstės kontroliavimą – tai fotoaparatui leidžia užtikrinti reikiamą blykstės stiprumą bei geresnius žmonių atspalvius. Įjungę kamerą taip pat turėsime galimybė naudotis „Sony Smile Shutter“, kuri aptinka žmonių šypsenas ir automatiškai fokusuoja vaizdą nespaudžiant užrakto mygtuko.

„Sony Cyber-shot DSC-T2“ bus pardavinėjamas jau šių metų gruodžio mėnesį, kainuos 350 JAV dolerių ir bus mėlynos, žalios, rožinės, baltos arba juodos spalvų kartu su atitinkamais krepšeliais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.