ThinkPad švenčia 15 metų gyvavimą, išleistas specialius Reserve Edition nešiojamasis

Visiems gerai žinoma kompanija IBM švenčia savo nešiojamųjų kompiuterių ThinkPad serijos 15 metų gyvavimo laikotarpį. Prieš penkiolika metų išėjęs, tada dar naujokas, ThinkPad 700C garsėjo savo naujovėmis. Tiesa, dabar juos gamina IBM padalinys, kuris vadinasi Lenovo.

Pirmasis ThinkPad tada turėjo labai didelį 10.4 colių įstrižainės spalvotą TFT ekraną, turėjo TrackPoint bei buvo savotišką stilių. Tada kompiuteris teturėjo 24MHz procesorių, 140MB HDD ir Windows 3.1 operacine sistemą. Be viso šito kompiuteris svėrė 3 kilogramus bei kainavo virš 4000 JAV dolerių.

Šie nešiojamieji buvo aukštos klasės – juose pirmuose pasirodė apsaugos sistemos, CD skaitytuvas, ypač talpios baterijos, Wi-Fi.

Šia progą Lenovo išleido Thinkpad Reserve Edition, kuris yra aptrauktas oda. Tai yra jubiliejinis nešiojamasis, jo buvo išleista apie 5000 vienetų, turi jis 12,1 colio ekraną, 160GB HDD, daugybę Tinkpad technologijų. Daugiau informacijos galima pasižiūrėti oficialiame šio produkto tinklapyje – ThinkPad Reserve Edition Tiesa, jis kainuoja per 15 tūkstančių litų, o ir dabar jį galima įsigyti tik aukcionuose, nes visi vienetai parduoti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.