Vuzix planai CES parodai – video akiniai

Optinių prietaisų, o tiksliau skaitmeninių video akinių gamintoja Vuzix anonsavo naują produktą, kurį plačiau pristatys artėjančioje CES parodoje. Lietuvos gyventojams mažai pažįstami video akiniai yra išties patogus įrenginys įvairioms situacijoms, dažnai naudojamas specialiųjų būrių bei karių, tinka ir namų vartotojams bei interektyvesniam būdui žiūrėti vaizdo medžiagą.

Kaip matome iš pateiktos iliustracijos, Wrap 920AV video akiniai, turės ne tik vidines ausines garsui, bet ir UV spinduliams atsparius stiklus, kas suteiks galimybę juos naudoti kaip įprastinius akinius nuo saulės. Siekiant didesnio patogumo vartotojams, video medžiaga bus projektuojama tiesiogiai ant pačio stiklo, ir didesne raiška nei iki šiol, taip pat leidžiant pamatyti kas vyksta ir už stiklo. Kitaip negu kiti Vuzix produktai, pastarasis yra kiek dinamiškesnio ir šiuolaikiško dizaino.

Gamintojas nepateikė jokios išsamesnės informacijos apie gaminio technines specifikacijas ir nekomentavo išleidimo datos. Žinoma tik tiek, kad akiniai bus suderinami su bet kokiu nešiojamu daugialypės terpės grotuvu. Daugiau informacijos sukauksime prasidėjus, jau kitą savaitę vykstančios CES parodos metu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.