Windows XP fanatikai už šios sistemos palikimą rinkoje

Daugelis Microsoft operacinės sistemos Windows XP fanatikų pasisako už tai, kad ši sistema būtų pardavinėjama ir toliau nenustatant galutinio termino. Už tai, interneto puslapyje Infoworld, jau pasisakė apie 112,000 interneto vartotojų.

Ten paskelbta internetinė peticija. Nors teisiškai ant jos, liaudiškai sakant, rimtiems žmonėms „nusispjaut“, visgi tai atspindi vartotojų norą – Windows XP ir toliau palikti rinkoje. „Peticijos“ autorių nuomone, jie tiesiog nori perteikti operacinės sistemos vartotojų interesus. Kaip sakoma, pasirašiusioji dalis nemato priežasties pereiti prie Windows Vista operacinės sistemos.

Galime priminti tai, kad Microsoft jau nuo 2008 m. birželio 30 d. nebepardavinės Windows XP operacinės sistemos, tiesa ankščiau buvo sakoma, kad sistema bus nebepardavinėjam nuo vasario, tačiau pardavimų nutraukimas buvo nukeltas. Tiesa, XP visiškai nedings – Windows XP Home Edition pardavimai ypač pigiems kompiuteriams tęsis iki 2010 metų, nes jiems neužtektų resursų naudotis Windows Vista operacine sistema.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.