PayPal kasdien atlieka pervedimų už 315 mln. JAV dolerių

PayPal atskleidė keletą naujų duomenų, kurie leidžia susidaryti įspūdį apie šios mokėjimo paslaugos paklausą. PayPal teigia, jog visų apmokėjimų apimtis antrą šių metų ketvirtį kiekvieną sekundę siekė 3650 JAV dolerių.

Nesunku apskaičiuoti, jog PayPal dienos apyvarta yra apie 315 mln. JAV dolerių, o tai yra bemaž 5 mln. daugiau. Ne paslaptis, jog PayPal paslauga yra eBay pasididžiavimas. Praėjusį ketvirtį ši apmokėjimo paslauga pirmą kartą sugeneravo 1 mlrd. dolerių pajamų, o tai yra 34 proc. daugiau, lyginant su praėjusiais metais. Beje, šiuo požymiu PayPal artėja ir prie pačio eBay, kurio antrojo ketvirčio pajamos siekė 1,6 mlrd. JAV dolerių.

Kita sritis, kurioje PayPal nepaliaujamai auga – mobiliosios platformos. Bendrovė teigia, jog ji įžvelgia 10 mln. dolerių pervedimų apimtis mobiliaisiais įrenginiais per dieną ir tikisi, jog šiemet naudojantis mobiliaisiais bus padarytą pavedimų už 3 mlrd. JAV dolerių. 2010 metais šis rodiklis buvo 750 mln. JAV dolerių.

PayPal visų apmokėjimų apimtis 2010 sudarė beveik 18 proc. pasaulinės el. komercijos rinkos. Ir toliau einant šiuo keliu, PayPal rinkos dalis šiemet turėtų išaugti dar labiau.

1 Komentaras

  1. Fostil parašė:

    Per menesi 12mlrd prasisuka. Neblogai sakyciau! Pats nelabai isivaizduoju ka daryciau be jo. Dazniau naudojuosiu paypalu, nei lt bankininkystes paslaugom…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.