Acer Aspire Z5763 kompiuteris su nVidia 3D Vision

nVidia buvo pirmieji, kurie atskleidė keletą kompiuterių ir kitų įrenginių su savo technologijomis ankščiau, nei patys kompanijos partneriai, o vienas iš tokių gaminių yra viskas viename Acer Aspire Z5763 kompiuteris su nVidia 3D Vision technologija.

Pasak nVidia, Aspire Z5763 turi 23 colių ekraną, pasirinktinai GeForce GT440 ar GT445M vaizdo posistemį, integruotą Blu-Ray grotuvą. Žinoma, kompiuterio pagrindinė savybė – nVidia 3D Vision technologija, kuri įgalina 3D efektus filmams, žaidimas, fotografijoms ir kitai medžiagai.

Žinoma, didžiausia problema yra tame, kad 3D Vision reikalauja 3D akinių, kurie turėtų būti pakuotėje. Tiesa, nVidia nenurodė kitų aspektų – nei procesoriaus, nei kainos, nei pasirodymo datos, tad mes lauksime informacijos iš pačių Acer.

5 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    as tai nesuprantu tu 3vision ir tt, juk per betkoki monika, net mano laptopo rodo ta 3d vaizda, esu ziurejas pora filmu, wow zaides 3d, tik va kad akys labai pavargsta…

  2. SB parašė:

    As asmeniskai esu pries 3D isvis. Nei TV pirksiu, nei filmu i kina eisiu ziuret, jei jie bus tik 3D, nei Blu-Ray 3D grotuvo pirksiu. Sudas man ta technologija.

  3. nez1nau parašė:

    Kodėl toks požiuris prieš 3d 🙂 ?

  4. SB parašė:

    Mano galva, smegenis netiesiogiai plaunanti technologija. Vienam akys vargsta, kitam galva svaigsta. Megstu ziureti taip vadinama 2D ir nematau jokiu problemu. Kas del filmu, jie turi tureti gera istorija, tad puikiai ziurisi ir 2D. Megstu tuos rezisierius, kurie neina prie 3D. Zaidimams ir fotografijoms tai nera reikalinga.

  5. JisVisadaSalia parašė:

    Na teko būti kino teatre. Tai akys tikrai nepavargo, kadangi technologija naujesnė. O Nvidia technologija yra sena, dar ten nuo sega mega drive laikų berods… Žodžiu paskutinis š… Tiesa ir kino teatrų technologijos senos.
    Be to jau einama link to, kad akiniai nebenaudojami – rodo iškart TV/monitorius (berods čia technews naujienose ir skaičiau).
    Manau turėtų pasirodyti gana nebloga technologija.
    Nežinau kaip žaidimai, tačiau 3D filmas nesužavėjo, beje buvau naujausiame – TRON: Legacy ir dar U.K… Nieko įspūdingo ta 3D. Kaip tie tarybiniai vaikiški akinukai į kuriuos kaišiodavai nedideles korteles su piešinukais ir žiūrėdavai…
    Nors TV/monitorių rodantį be akinių norėčiau turėti 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.