„Acer“ siūlys nešiojamuosius kompiuterius su ypatingai aukšta raiška

Nors atrodo, kad 1080p raiška, dar geriau žinoma „Full HD“ vardu ar 1920×1080 taškais, po truputėlį įsitvirtinta nešiojamųjų kompiuterių rinkoje, kai kurie industrijos žaidėjai vis tiek nori išlikti piekyje. Štai „Apple“ turi savo „Retina“ ekranus, o „Acer“ netrukus siūlys savus.


Naujieji „Acer“ ekranai, kurie yra 15.6 colių įstrižainės, galės pasiūlyti net 2880×1620 taškų raišką, kas lyginant su Full HD yra daugiau nei dvigubai daugiau taškų. Tokia raiška yra visai netoli „Apple Retina“ ekranuose naudojamos 2880×1800 taškų raiškos, tačiau pastarųjų ekranų, kurie yra naudojami MacBook Pro nešiojamuosiuose kompiuteriuose, kraštinių santykis yra 16:10, kai tuo tarpu „Acer“ ekranų – 16:9.

Tiesa „Acer“ ne tik patvirtino, kad netrukus pristatys nešiojamųjų kompiuterių seriją su tokias ekranais, bet galbūt net ir siūlys panašius ekranus/monitorius stalinių kompiuterių turėtojams, nes tokios raiškos ekranų jiems ypač trūksta. Gerą vardą turintis portalas „AnandTech“, matęs „Acer“ 15.6 colių ekrano demonstraciją, jį pavadino „gana geru“.

Parengta pagal:

TechReport

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.