Acer tikisi būti pirmais jau 2012 metais

Mes rašėme, kad pakilusi į antrąją vietą ir aplenkusi Dell kompanija Acer kiek užrietė nosį ir jai tikrai to neužtenka – kompanijos siekis artimiausiu metu tapti lyderiu asmeninių kompiuterių rinkoje.

Šiuo metu Acer rinkos dalis siekia 13 procentų pasauliniu mastu ir kompanija kol kas dideliu atstumu atsilieka nuo pasaulinio lyderio Hewlett Packart, kuriam tenka 19 procentų bendrosios pasaulio rinkos. Nepaisant to, Acer ne tik prognozuoja JAV gamintojų mirtį, tačiau jau 2012 metais planuoja tapti didžiausiu asmeninių kompiuterių gamintoju pasaulyje.

Taivano Economic Daily citavo Acer pirmininką Wang Jeng-Tangą ir prezidentą Gianfranco Lancį, tad sakyti, jog tai analitikų prognozės ar šiaip spekuliacijos, tikrai negalime. W. Jeng-Tangas ir G. Lancis tikrai puikiai pritampa rinkoje ir kaip parodė praeitys įvykiai, jie dažniausiai pasiekia savo užsibrėžtus tikslus.

Analitikai tuo tarpu pastebi, kad užduotis „pagauti“ HP yra labai sunki, nes kompanijai teks atkovoti net penkis procentus rinkos. Sunku pasakyti, ką galvoja HP, bet jie rimtai žvelgia į planšetų rinką ir žada pristatyti daug inovacinių prietaisų.

3 Komentarai

  1. svedas parašė:

    Na acer kainos tikrai patrauklios

  2. vyciokaz90 parašė:

    Tikėtis galima daug ko… Bet 🙂 Laikas parodys.

  3. andrialis parašė:

    Svarbiausia, kad kryptingai dirba, paziurekit koki grazuoi isleido i rinka – JEGA!!! – http://www.skytech.lt/as4810tz-pmdsu4100-eng4500gb-vhp-lxpjn0x021-acer-p-16924.html

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.