AMD išleidžia „Radeon Software Crimson ReLive 17.8.1 WHQL“ tvarkykles

AMD išleidžia naują programinę įrangą. Kaip matome „Radeon Software Crimson ReLive 17.8.1 WHQL“ turi WHQL sertifikatą ir tai yra pirmos tvarkyklės su tokiu sertifikatu, kurios palaiko „RX Vega“ vaizdo plokštes.

Be oficialaus „RX Vega“ palaikymo dar gauname pagerinimus „Quake Champions Early Access“ ir „Agents of Mayhem“ žaidimuose. Kaip visada naujos tvarkyklės išsprendžia kai kurias žinomas problemas. Nesutvarkytų problemų sąrašas irgi pateikiamas. Sąrašus, kaip ir pačias „Radeon Software Crimson ReLive 17.8.1 WHQL“ tvarkykles rasite AMD svetainėje.

19 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    tai cia idomu ar jau tos tvarkykles kur full sparta ar ne 🙂

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      ypač V56 gerai atrodo po undervoltinimo.

      • Stipena parašė:

        Laukiam aftermarket ir jamam 😀

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          svarbu, kad kaina nebūtų 500+

        • Povilas parašė:

          manai aftermarket bus undervoltintos?

        • DasMachine parašė:

          Kazin koks aftermarket isdris kovot su tokiu TDP, nebent gal pasikeis vardus, bus nebe Gaming, o koks TempRipper X 😀

          • Stipena parašė:

            Šiaip mes turim Radeon Chill tai visumoj tiek elektros nesunaudoja taip kad nereikia čia lia lia.

          • kernel_panikuoja parašė:

            Is „turbo“ perjungus i „power saving“, vidutines sanaudos krenta virs 100W, o vidutinis nasumas keliais procentais. Sitam rezime RX’u performance/watt nedaug atsilieka nuo pascal’iu is esmes be jokio jauciamo pasikeitimo gameplay’uje. Pagrindine problema tai Vega kainos, prie kuriu ju pirkti faktiskai neapsimoka, nebent perkama ne zaidimams, o compute task’ams ir pro-workload’ams.

            Su 56 ir 64 AMD turbut labai norejo bent jau siek tiek aplenkti 1070 ir 1080, nors uz tuos kelis % teko sumoket neracionaliom sanaudom.

            Viskas cia butu gerai, jeigu kainos butu mazos ir ju gamyba butu pigi. Deja, Vega RX kortu gamyba yra brangi, ir tokia kaip 56 pagal MSRP butu pardavinejama ant nuostoliu ribos. Gaunasi, kad atpiginti kortu neiseis, o pagal esamas kainas pirkt kaip ir nelabai apsimoka. Toks pats sau sovimas i koja AMD atzvilgiu 🙂

            Man asmeniskai idomiausia busimos VEGA11 savybes. Gal sumazinus chip’a ir parametrus sugebes padaryti gera price/perf uz 200-300USD.

            • Stipena parašė:

              Deja, bet pardavinėti po V56 399 ir V64 po 499 gali ir rekomenduoja. Tačiau pagal rinkos dėsnius, jeigu yra prekės trūkumas kaina automatiškai kyla. Ne AMD pakėlė kainas. Taipogi 1070 nėra tokia jau pigi, pigiausias variantas 470€, manau jeigu V56 kainuos 520€ vistiek labiau verta pirkti V56, nes ji greitesnė, didesnės el. sąnaudos man taipogi nusišvilpt kadangi jos nėra tokios didelės kaip bandomas pūst iš to burbulas + kaip minėjau AMD turi Radeon Chill ko pasekoje galimai sąnaudos gali būti ne 1070 naudai.

              • kernel_panikuoja parašė:

                Del tu 399 ir 499 kolkas nera aisku, nes taip niekas iki galo ir neisaiskino tos situacijos su 100USD early adopter discount’u ar kazkuom. Pats AMD kolkas nepatvirtino, ar sitos kainos galios ir toliau, nors ju klause ne vienas reviewer’is – tai dar paziuresim, kuom viskas baigsis 🙂

                As irgi manau, kad VEGA demesio vertas daiktas, taciau tam turi buti tinkama kaina. Tinkama, reiskia mazesne nei 1070 ir 1080 lyginant su atitinkamai 56 ir 64. Realybe tokia, kad jos kainuos daugiau del miner’iu ar kortu trukumo. Greiciausiai. Kolkas LT turime V64 uz 1080Ti kaina. Labai abejoju, ar ji nukris zemiau 1080 kainos lygio – tikekimes 🙂

                • Minde parašė:

                  yra jau kita naujiena su kainomis 😉

                  ir panasu, kad net pas didmeninkus jos kainuos daugiau.

              • koloniukas parašė:

                Nu lauksim kada nusipirksi, įdomu ar tada dar taip pat kalbėsi 🙂

                • Mindaugas Klumbis parašė:

                  Su V56 tikrai viskas normalu. Bet kaina turi būti ne 550 €, bet ji tokia tikriausiai bus kol nesusprogs kripto burbulas.

                  Žmonėm, kuriems patinka knaisiotis, undervoltinimai ir tt V56 tikrai geriau už GTX 1070 ir gal net 1080, ką rodo ten vokiečių apžvalga.

                  Dabar visiem labai įdomu, ties kuria vieta AMD gali sau leisti kainas, kad GPU nebūtų pardavinėjamas į minusą, apie kūrimo kaštų atgavimą čia nelabai kas ir galvoja tikriausiai.

                  Aš ir pats dabar sulaikęs kvapą galvoju ką daryt, nes reikia vaizdūškės, V56 kaip ir tiktų man, bet jos kaina ir galimybė nusipirkti Lietuvoje man nepatiks dar kelis mėnesius. Taip galvoju.

                • Stipena parašė:

                  Žinai, nesiskundžiau ir RX480, tai kuom V56 blogesnė 😀

  2. BC00 parašė:

    Pagal šituos testukus V64 is pointless…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.