AMD jau dirba su „Sony“ ir „Microsoft“ kuriant naujas konsoles

Apie sekančios kartos konsoles kalbėta jau ne kartą, bet iki pat dabar tikrų faktų apie daugelio laukiamus žaidimų kompiuterius nežinome. Galime pasakyti tik tiek, kad konsolės ruošiamos ir bus išleistos kai tam ateis laikas.

Šviežiame interviu AMD generalinė direktorė, Lisa Su, atkleidė, kad jie jau dirba su „Sony“ ir „Microsoft“ ties naujomis konsolėmis. Be to, pridėta frazė, kad viskas su „slaptu padažu“. Šiuo metu sunku pasakyti, ką tas „slaptas padažas“ reiškia, bet aišku tik tiek, kad tai kažkas slapto. Spėjama, kad tai gali būti kažkoks „Ray Tracing“ apdorojimo variklio įdiegimas arba naujos rezoliucijos išdidinimo technikos.

Manoma, kad naujosios „Sony“ ir „Microsoft“ bus labai skirtingos nors ir turės AMD procesorių bei grafikos lustą. AMD yra linkusi vykdyti klientų norus ir kiekvienam pritaiko lustus pagal jų pageidavimus, o kiekviena kompanija turi kiek kitokią viziją. Naujose konsolėse pamatysime daug galingesnius „Zen“ branduolius ir „Navi“ architektūros grafikos lustą.

5 Komentarai

  1. svabas parašė:

    tai klaviatūros ir pelės nebus?

  2. MMM parašė:

    man irgi reikia realaus peles ir klavos palaikymo, o ne simuliacijos

  3. aiwaris parašė:

    siaip ir ant dabartines kartos ms dirba su razer ir turi isleisti klava ir pele skirta xbox one https://www.youtube.com/watch?time_continue=277&v=d0la83Wsh4E

  4. Stipena parašė:

    Pelės ir klaviatūros palaikymas čia labiau dev’ų darbas. Buvo vienas kitas žaidimas ant PS4 kurį buvo galima žaisti su klava ir pele.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.