„AMD Polaris Tech Day“: draudimas skelbti informaciją apie „Polaris“ baigsis birželio 29 d.

„AMD Polaris Tech Day“ įsibėgėja, o mes gauname pirmuosius informacijos trupinius, kurie, tiesą pasakius, kiek liūdina.

Gyvame bloge paskelbta nuotrauka atskleidžia kada pasibaigs draudimas skelbti informaciją apie „Polaris“, ta diena yra birželio 29 d. Kol kas yra neaišku kokiai informacijai bus taikomas šis draudimas. Labiausiai tikėtina, kad birželio 29 dieną bus pradėtos publikuoti „Polaris“ apžvalgos. Tikintis blogiausio scenarijaus nuo paminėtos datos bus atskleistos tik „Polaris“ specifikacijos.

Visgi labiau tikėtina, kad birželio gale pamatysime „Polaris“ apžvalgas, bet kada bus pradėta prekyba šiomis vaizdo plokštėmis kol kas yra neaišku.

AMD-Polaris-Tech-Day-2

AMD Polaris NDA June 29

13 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    AMD vadovė kvaila per visą pilva … Toks informacijos slėpimas dabar reiškia kad šūdas jiems gavosi ir kad anksčiau laiko akcijos nepradėtų kristi daro tokį briedą .

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Sunku pasakyti kaip yra iš tikrųjų, bet yra dvi tikimybės – arba tu teisus, arba ne :p

    • vacoum parašė:

      pritariu, bus sikna totali AMD, net jei ir gera produkta isleis, nes laikas pinigai, o laikas bega. Vel speju vaizdo plokstes tempia AMD procus. Gaila del konkurencijos, bet siaip tai AMD negaila, patys kalti, taip negalima.

      • Stipena parašė:

        Sakykim tu AMD, aš Nvidia. Tu įperki tik kastuvą, aš galiu sau leisti nusipirkti ekskavatorių. Iškask didelį prūdą per savaitę. Pats kaltas kad nepakankamai greit kastuvu darbuojies?

        • vacoum parašė:

          nu prie ko cia tavo prudas, nors sia ziema as ji ir issikasiau 😀 pri pirties 🙂

          Esme, kad Nvidios uzdirbti pinigai is vaizdo ploksciu investuojami i vaizdo plokstes. Amd vaidzo ploksciu pinigai investuojai i procus jau n metu. Idomu, ar labai suklysciau, jei sakyciau, kad ismetami ?
          Ir kaip manai, ar ilgai tokie du zaidejai tes savo konkurencija?

  2. jagiux parašė:

    Tokios jau tos moterys,paslapčių pilnos,vyrams patinka girtis o moterims likti paslaptingomis:D jai rimtai tokia tyla tikrai kelia itarimu jog kažkas ne taip ir kažkokie nesklandumai iškile yra kuriuos skubiai taisyti reikia…ir iš vis kur pro duo pradingo,apie padorias apžvalgas dar negirdėti nieko lyg ir

  3. dan1s parašė:

    seip tai nvidia ta pati dare tai ar failas bus dar neaisku

  4. Mindaugas Klumbis parašė:

    Atrodo tikrai be birželio 29 Polaris apžvalgų nebus

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.