AMD spaudos konferencija gegužės 31 d., visi tikisi „Vega“

AMD išplatino pranešimą, kuriame visu  kviečia į gegužės 31 dieną rengiamą spaudos konferenciją „Computex 2017“ parodoje. Kvietime kompanija pasižada kalbėti apie būsimus produktus ir technologijas. Bet tiesiogiai apie „Vega“ neužsimenama.

Nors tiesioginių užuominų apie „Vega“ pranešime ir nėra, bet visi moka sudėti 2+2. AMD nelabai turi ką naujo ir labai šokiruojančio savo užantyje išskyrus „Vega“, kurios išleidimas, mūsų galva, ir taip vėluoja mažiausiai pusmetį. AMD dar gali kalbėti apie aukštos spartos platformas su procesoriais iki 16 branduolių. Kas bus tiksliai atskleista „Computex 2017“ parodoje sužinosime gegužės 31 dieną.

Originalus AMD kvietimas:

Computex 2017 is fast approaching so we wanted to share a save-the-date for the AMD press conference, scheduled for May 31st from 10 a.m. – 11 a.m.

Hosted by AMD CEO, Dr. Lisa Su and other key AMD executives, you will have the opportunity to hear more about the latest products and leading-edge technologies coming from AMD in 2017. The past year has seen AMD bringing innovation and competition back to the high-performance desktop market with the release of Ryzen™ processors and we look forward to providing new details on 2017 products and the ecosystems, both OEM and channel, that will support them.

8 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    neiskenciau ir nusipirkau Nvidia…jau tas laukimas nezinau…cia tas pats kas zmona sakytu…palauk puse meteliu…bet busiu labai gera vakare (po puses metu)…vestuviu pirma nakti…..

    • kernel_panikuoja parašė:

      Man rodos, jog daug kas neskiria, kur ka oficialiai sako AMD, o kur ka fantazuoja/clickbite’ina ir kuria visokias intrigas visokie WCCFtech’ai ar dar kazkas 🙂

      Siaip VEGA dar neturi oficialios release datos. Apskritai, visa oficiali info siai dienai tai yra ten tos metu senumo suda-skaidres su AMD orientaciniu roadmap’u, ant kurio net VEGA ketvirtis nebuvo aiskiai nurodytas, tik metai. Kazkas su padidinimo stiklu matyt idemiai analizavo skaidre ir nusprende, kad VEGA zodis optiskai projektuojasi mazdaug ant isivaizduojamo 2017 Q1 😀 Tada, kazkas nusprende, kad VEGA veluoja ar kad AMD „sulauze pazadus“.

      Negana to, kazkodel visi is VEGOS tikisi vos ne 1080Ti uz 1070 kaina. Ir jau matau busimas antrastes, kai visi bus masiskai nusivyle VEGA, nes ji bus „tik“ kokios 1080 spartos. Ir visiems bus giliai pofik visokie price/value ar dar kas, nes jeigu neapdeda Titan’u, vadinasi AMD gaidys 😀

      Cia ironizuoju kiek. Mano mintis yra ta, kad per daug buzz’o su ta VEGA tiek spaudoj, tiek zmoniu galvose. Toks vaizdas, kad kalba eitu ne apie eiline vaizdo plokste, o apie koki tai fotonini super greita kompiuteri.

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Būtent, kad tas burzgimas žmonių galvose.

        O saitai ką daro, geros temos trolių karams ir rašo kiek tik gali, dažnai su savo interpretacijom. Bet manau, AMD ir pati neplanavo Vega nutempt iki pat Q2 galo, tikriausiai, čia kaltas HBM2 stygius.

        Nebe daug liko iki Computex, pažiūrėsim ką pasakys.

  2. Erne parašė:

    vegistai turbut nieko neispaudzia des juo Nvidia visiek sukis 2x 580 cipus is viena ir busjum vega sitie dabar cipus gavo is kinu pasirode biski ir sakes visi maineriai supirko o cia gaimeriam tai geriau Nvidia pirktis asilai jie konkreus

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.