AMD: esamų konsolių ciklas gali tęstis iki 2019 m.

AMD tiekia APU procesorius tiek „Sony“, tiek „Microsoft“ ir tie lustai yra šiuolaikinių konsolių varomoji jėga. Todėl visai suprantama, kad AMD apie konsoles turi daugiau informacijos nei kas kitas.

AMD jau seniau pranešė, kad sieks kontrakto tiekti lustus sekančios kartos konsolėms, o kompanijos darbuotojas, Raymond James, prasitarė, kad veiiausiai esamų konsolių ciklas baigsis 2019 metais. Tuo tarpu seniau Lisa Su buvo paskelbusi, kad konsolių ciklas gali baigtis ir 2017 metais, tad tiesą parodys tik laikas.

Tas pats Raymond James mano, kad kitais metais bus parduotas didesnis konsolių kiekis nei 2015 metais, nes konsolių paklausa nuolat auga.

6 Komentarai

  1. EscO parašė:

    Turėti konsole tai tas pats kas turėti neįgalų vaiką.
    Sorry you can’t run 60FPS…

  2. vacoum parašė:

    tai su sekancia vaizduskiu karta tai isviso, gtx _60 darys konsoles i vienus vartus. o ka kalbet _70, _80, _80ti.

  3. zirnis parašė:

    sita konsoliu karta yra fail’as, isleidimo metu turejo atsilikusia gelezi, pastaruosius metus $ony ir M$ uzskymais dirbtinai reguliuoja zaidimu pasiula ir kokybe konsoliu naudai. Xbox One nelabai domina, ant PS4 net nezinau kas yra idomaus iseje, o kas domina dar tera kuriama. As turejau PS3, per 3 men neskubedamas isbandziau exliuzyvus, kurie patrauke ir viskas. Isivaizduojat, PS3 konsolei zaidimai kurti 8-9 metus, o kazko tokio, kas idomu galima pereikti per pora menesiu!

    Aisku, yra kaip yra, bet konsolese blogiausia, kad MS su Sony nemoka saziningai leisti laisvai vystytis zaidimu rinkai, vien uz tai siti shitboxai yra neverti nieko

  4. Ambient parašė:

    Sita zinia prilygsta 3 pasauliniui karui! Jau dabar sitos konsoles atsilikusios kelis kartus nuo dabartiniu PC. Tai kaip gali tobulet zaidimu grafika???

  5. SoTOP parašė:

    Sita konsoliu karta tokia silpna, nes sony su ms norejo sutaupyti ir atpiginti konsoles. PS3/X360 starto metu kainavo 500$ ir vistiek gamintojai jas pardavinedami i minusa ejo. Todel dabar naudojo silnesnius ir pigesnius komponentus. Aisku labai mazai sansu kad kazka galingo darys su ateinanciom kartom.

  6. zirnis parašė:

    geriau jie pataupytu ant zaidimu kureju papirkinejimu..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.