AMD FX serijos procesorius pagerino Guineso rekordą

Dar likus šiek tiek laiko iki naujųjų AMD FX serijos procesorių pasirodymo, kurie visi jūsų taipogi puikiai žinomi ir Bulldozer kodiniu vardu, kompanija mus stebina jau dabar – AMD nurodė, kad jos FX-8150 centrinis procesorius pagerino Guineso pasaulio rekordą.

Šį kartelį mes kalbame apie tokį Guineso pasaulio rekordą, kai bandoma pasiekti kuo aukštesnį procesoriaus taktinį dažnį. AMD į rekordo siekimą „įkinkė“ gerai žinomą spartinimo „grupuotę“, kuria sudaro Samis Mäkinenas, Brianas McLachlanas, Peter Hardmanas ir Aaronas Schradinas.

AMD minėtai spartintojų grupelei pateikė porą AMD FX-8150 inžinierinių pavyzdžių, o rezultatai iš tiesų nustebino. Ir nepaisant to, jog spartinant FX-8150 procesorių iš jo turimų keturių modulių teveikė vienas, tačiau tai leido pasiekti pasaulio rekordą – 8,4GHz taktinį dažnį.

Atrinktas FX serijos lustas sugebėjo atlaikyti net 2.016V voltažą, kas yra neįtikėtina. Minėti vaikinai taip pat naudojo vieną Corsair Dominator GT darbinės atminties modulį ir Asus Crosshair V Formula pagrindinę plokštę. Aušinimas, tiesa, nebuvo tipiškas – tokiam dažniui pasiekti buvo pasirinktas helis.


2 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Damn, bus įdomu pamatyt stock\’iniais dažniais veikiančius bulldozer\’ius.

  2. daniukas21 parašė:

    atrodo daugiau komentaru buvo 🙂 reklama ir tiek pries pasirodant prekei 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.