AMD ir „nVidia“ išleidžia naujas tvarkykles

Dvi didžiausios vaizdo plokštes pardavinėjančios kompanijos savo produktams išleidžia naujas tvarkykles. Naujoje programinėje įrangoje, kaip visada, rasime įvairiausių optimizacijų bei klaidų pataisymų.

„AMD Catalyst 15.8 Beta“ tvarkyklės siūlo pagerinimus „Batman: Arkham Knight“ ir „Ashes of the Singularity“ žaidimui kai naudojamas DirectX 12. Gaila, bet optimizacijų nei „Metal Gear Solid V: Phantom Pain“, nei „Mad Max“ žaidimams kol kas negausime, kurie išleidžiami šiandien, šių patobulinimų tikriausiai sulauksime artimiausiu metu. AMD su šiuo „Catalyst“ leidimu ištaisė ir ne vieną žinomą klaidą, pilną pataisymų sąrašą galite peržvelgti čia, ten pat rasite ir parsisiuntimo nuorodą.

„nVidia“ tuo tarpu pristato „GeForce 355.82 WHQL Game Ready“ tvarkykles, kurios pasiūlys optimizacijas „Metal Gear Solid V: Phantom Pain“ ir „Mad Max“ žaidimams, taip pat gausime SLI profilius, o „GeForce Experience“ programėlė gebės parinkti optimalius nustatymus šiems žaidimams. Naudojantis „Batman: Arkham Knight“, „DMC 4 Special Edition“, „Rocket League“ ir „World of Tanks“ taip pats gaus naujus SLI profilius. „nVidia“ užsimena ir pagerintą suderinamumą su „Windows 10“. Tvarkykles galite parsisiųsti iš „nVidia“ svetainės

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.