AMD išleidžia „Catalyst 13.11 Beta 9.2“ tvarkykles

AMD vartotojams pasiūlė dar vieną „Catalyst 13.11“ beta versiją, šių tvarkyklių pagrindinis tikslas pašalinti bet kokius „Radeon R9 290X“ vaizdo plokščių galimus spartos sutrikimus dėl aušintuvo apsukų reguliavimo. Interneto platybėse pasklido žinia, kad parduodamos vaizdo plokštės skiriasi nuo tų kurias gavo apžvalgininkai. Visa bėda buvo tame, kad kai kurie partneriai pamažino ventiliatoriaus apsukų skaičių, dėl ko vaizdo plokštės greičiau pasiekdavo 94o C temperatūrą nuo kurios yra mažinamas grafikos procesoriaus dažnis, apsaugant jį nuo perkaitimo. Su naujomis tvarkyklėmis bet kokie skirtumai turėtų išnykti, tiesa vaizdo plokštė ims garsiau veikti tyliajame (quiet) režime, o ventiliatorius sukis iki 2200RPM, seniau limitas buvo ~2100RPM. Asus saugodama pirkėjų ausis, ventiliatoriaus apsukų skaičių buvo pamažinusi net iki ~1850RPM kas žinoma atsiliepė ir spartai lyginant su spaudai atsiųsta vaizdo plokšte, apie tai plačiau galite paskaityti „Tomshardware“ puslapyje.

Naujosios tvarkyklės turėtų atnešti geresnę sparta „Call of Duty: Ghost“ naudojant anti-aliasing filtrą, o taip pat gausime atnaujintą CrossFire profilį šiam žaidimui. Prie viso šito žadama, kad įdiegę šias tvarkykles išvengsime žaidimų lūžinėjimo naudojančių DirectX 9.

6 Komentarai

  1. Crunk parašė:

    ir automatiškai raptr įrašo :l

  2. Jordan parašė:

    O tas raptr optimizuoja nustatymus ar ten jis tik screenshotam ir video recording, nes kazkaip betoj neradau.

  3. GK parašė:

    nu kiek matau,tai raptr rodo visu konsoliu ir pc zaidimu pasiekimus kuriuos itrauki i sarasa.nebent cia kazkokia kitokia programele.

  4. barbossa parašė:

    Crunk – lankaisi IT saite ir net nzn kaip pasirinkt Custom Install,nuimt varnele nuo Raptor ir atsisakyt to Raptor instalo? Geda turetu buti

  5. Crunk parašė:

    esme tame kad express installe anksciau to nebudavo ir tiek

  6. barbossa parašė:

    gal todel kad tas Raptor nesenai atsirado draiveriuose,nepagalvojai?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.