AMD išleidžia „Radeon Software Crimson Edition 15.12 WHQL“ tvarkykles

AMD savo klientams pasiūlys WHQL sertifikatą turinčias tvarkykles. Šis programinės įrangos atnaujinimas  išspręs kai kurias žinomas tvarkyklių sukeliamas problemas, bet nemažai jų bus palikta ir ateinantiems leidimams.

„Radeon Software Crimson Edition 15.12 WHQL“ realiai yra sertifikatą gavusios „Radeon Software Crimson Edition 15.11.1 Update“ tvarkyklės, kurios buvo skubiai išleistos sutvarkyti vaizdo plokščių ventiliatorių valdymo problemas. Naujausios tvarkyklės turi ir visus anksčiau atliktus pataisymus, tad jeigu praleidote „Radeon Software Crimson Edition 15.11.1 Update“ tvarkykles reikėtų pasvarstyti apie vaizdo plokštės programinės įrangos atnaujinimą.

Norintys pamatyti visą tvarkyklių pataisymų ir likusių klaidų sąrašą turėtų apsilankyti AMD svetainėje, ten taip pat rasite ir „Radeon Software Crimson Edition 15.12 WHQL“ parsisiuntimo nuorodą.

4 Komentarai

  1. jagiux parašė:

    Manau pats laikas ištaisyti problema kai idiegus driver ir perkrovus kompiuteri visa sistema pakimba ir matomas tik juodas ekranas.

  2. aiwaris parašė:

    o prie ko cia asrosk nes pas mane kaip tik sito gamintojo mb ir no problem.

  3. jagiux parašė:

    Čia su nešiojamu samsung kompiuteriu taip darosi ir tik su naujausia 15,30 display driver versija 15.20 isidiegia be problemu ir veikia kartu su naujuoju valdymo meniu,bandžiau ivairius triukus,mat ši problema pasitaiko ir kitiems vartotojams,yra ivairių būdų kaip tai sutvarkyti bet asmeniškai man nepadėjo

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.