AMD pristatė neoficialias Catalyst 10.3 tvarkykles

Abu konkurentai, tiek nVidia, tiek ir AMD pristatė neoficialias tvarkykles. Tiesa, AMD kiek suskubo ir vartotojams vakar pristatė Catalyst 10.3 tvarkykles, kurios vis dar nėra oficialios, nes neturi WHQL sertifikato, o nVidia apsiribojo bandomąją versija.

Visgi pastebima, kad tai jų galutinė versija, tad ir kiek palūkėję WHQL sertifikato iš esmės gausite lygiai tą patį. Viena iš didžiausių naujovių yra ta, kad naujosios tvarkyklės oficialiai palaiko visus Mobility Radeon HD vaizdo posistemius pradedant HD 2000 ir baigiant HD 5000 kartomis. Teigiama, kad jokių problemų kilti tikrai neturėtų.

Kaip žinia, tai vartotojams, kurių nešiojamieji varomi AMD Radeon vaizdo plokšte, nuo šiol tiesiog leis užeiti į oficialią AMD svetainę, o ne ieškoti tvarkyklių nešiojamojo gamintojo svetainėje. nVidia panašią sistemą naudoja jau nuo 2008 metų gruodžio.

Dėl ankščiau minėtos priežasties, siūlomos dvejos tvarkyklės. Viena iš Catalyst 10.3 versijų skirta nešiojamiesiems, kita – staliniams kompiuteriams. Kol kas galimos 32 ir 64 bitų versijos Windows 7 ir Vista operacinių sistemų naudotojams, o Windows XP versijos šiuo metu nėra. Jūs galite rasti parsisiuntimo nuorodas čia, kaip ir pakeitimų sąrašą.

2 Komentarai

  1. BuGeris parašė:

    Kada oficialiai pasirodys 10.3 tvarkykles ?

  2. Linas parašė:

    Grečiausiai kitą savaitę.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.