AMD pristato užbaigtas Catalyst 11.10 tvarkykles

Po net trijų parodomųjų versijų, kurios turėjo padėti Rage ir Battlefield 3 žaidimus žaidžiantiems žaidėjams, AMD, pagaliau pasirodžius finalinei pastarojo žaidimo versijai, išleido visiškai užbaigtas Catalyst 11.10 tvarkykles, kuruos turi WHQL sertifikatą.

AMD sako, kad ne tik dar labiau pagerino savo AMD Radeon HD 4000, HD 5000 ir HD 6000 serijų produktų našumą jau minėtuose žaidimuose, tai yra Rage ir Battlefield 3, tačiau ir pataisė problemas žaidimuose, kurios pasireiškė su parodomosiomis versijomis. Minimi F1 2010, F1 2011, Dirt 2 ir Dirt 3 žaidimai.

Užbaigtas AMD Catalyst 11.10 tvarkykles, skirtas Windows 7 ir Windows Vista 64 bitų operacinėms sistemos galite parsisiųsti čia, o skirtas 32 bitų versijoms – čia.

13 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Tiesą pasakius man kaip tik pablogėjo FPS Battlefield 3 žaidime palyginus su Preview 3. Taigi instaliavau Preview 3 atgal..

  2. SB parašė:

    Crembo>Teko girdet, kad pagereja is zmoniu. Sunku pasakyt, kodel pas tave taip.

  3. lampaq parašė:

    Na man irgi nelabai kažką padėjo ar 11.9 ar 11.10 su senąja sapphire 4870×2 nlb idomu žaist BF3 :/

  4. SB parašė:

    lampaq>Man Rage nedraugauja su 2x HD 6970 niekaip. Turi jungt viena korta.

  5. lampaq parašė:

    Tai kaip suprantu man tada reikia daryt Disable Catalyst A.I , atjungia viena core ir tada normaliai turetu but ..Blemba ot galvos skausmas net ir praejus tiek laiko neiseina pilnai isnaudot seno monstro 😀 buciau palaukes geriau 4890 pasiemes

  6. Crunk parašė:

    tai kad 4 serijai jau neoptimizuoja to bf3

  7. sSaRaSs parašė:

    su sitais driveriais rage visas vaizdas melynas pasidaro 😀 bet isimetus ta dll failiuka, viskas veikia ciki piki… bent jau man su 5770.

  8. Maestro parašė:

    tą, tai šitą dxgi.dll?

  9. sSaRaSs parašė:

    atioglxx.dll

  10. registracijoz parašė:

    turiu kompiuterį su ATI vaizduške, gal lai eina jie šikti su tom vaizdūškėm. Gyvenime nepirksiu kompiuterio su AMD vaizdūškėm.
    Yra ir kitas kompas su kurkas senesnia vaizdo korta nvidia.
    Prakeikiau ATI/AMD ir gyvenime nebepirksiu, nes nafik uzkniso jau… Tas pats kas isvis neturet vaizduskes arba kokia integruota.. tokios parasos gyvenime neturejau.. kaip sakant pirma ir paskutine amd vaizduske..

  11. jonas parašė:

    @ registracijoz
    O kas konkreciai nepatinka del AMD vga?

  12. simple parašė:

    Pažiūrėk ką jis rašo ir bus aišku. Jam akivaizdžiai trūksta dviejų rankenų (ną tų, kur prie plūgų būna), kad galėtų jas tampyti laukuose.
    Šiuo metu turiu HD4870x2 ir GTX560Ti – AMD smarkiai daro žaliuosius. Šį mėnseį išleido bene 4-5 tvarkykles. Paskutinės jau leidžia žaisti BF3, kuom ne visi nVidia vartotojai gali pasigirti (žr. nuorodas). Tas pats su tech. palaikymu – žali turi vieną lopą forume, kuris atsako tik savo išrinktiesiems. Siuntinėjant e-laiškus kol kas atsakymo negavau. AMD bent jau pripažindavo turintys problemų ir žadėdavo jas ištaisyti.

    http://forums.nvidia.com/index.php?showforum=246
    http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=211130

    Kažkada laukdavau naujų tvarkyklių iš AMD, nes situacija buvo gana apgailėtina, dabar nVidia juos aplenkė. Ne iš gerosios pusės.

  13. daniukas21 parašė:

    artistas 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.