„AMD Radeon R9 Nano“ kenčia nuo ričių zirzimo (Coil Whine)

„AMD Radeon R9 Nano“ prekybos vietas pasiekė rugsėjo 10 dieną, tą pačią dieną pamatėme ir apžvalgas, o entuziastai ir galimi pirkėjai rodė nemažą susidomėjimą šiuo produktu, bet R9 Nano galimai turi vieną mažytį trūkumą, kuris erzins tylos mėgėjus.

Daugumoje apžvalgų diplomatiškai buvo užsiminta, kad jų gauta „AMD Radeon R9 Nano" skleidžia nemalonų ričių zirzimą, daugiau žinomą kaip „Coil Whine“. Apžvalgininkai manė, kad tai gali būti tik atsitiktinumas ir tik jiems pakliuvusi R9 Nano turi tokią nemalonią savybę, bet ši tendencija kartojasi daugumoje apžvalgų. Šis ričių garsas jokios įtakos vaizdo plokštės veikimui nedaro, bet gali labai erzinanti  ir net būti garsesnis nei visi sistemos ventiliatoriai. Tai puikiai girdisi poroje apžvalgininkų padarytų video, kuriuos kviečiame pasižiūrėti.

8 Komentarai

  1. r00lz parašė:

    Nu duodat Coil whine – tranzistorių zirzimas 😀 Coil tai yra ritė, prieš rašant, bent jau reiktų pasidomėt kas per komponentas ten zirzia.

  2. Katonas parašė:

    Nu ir kas, ne elektrončikas esu. Ričių nemačiau ant vga tai teko biški neteisingai paimprovizuoti, nors google ir pasinaudojęs ritė norėjau rašyt. Bet gal niekas nenumirs.

  3. procc parašė:

    Didelis akmuo i AMD darza. Nieks nenores tokius ploksciu pirkt. Beliks prekybininkams iskisinet apgaules budu maziau besidomintiems, ir paskui kai kazkas ateis skustis, sakys "taip ir turi buti" … ^^

  4. Stipena parašė:

    Mano HD4870x2 taipogi zirzia ant apkrovos, bet jau esu įpratęs tai nebekreipiu dėmesio senai.

  5. zirnis parašė:

    atrodo, kad AMD dirbtinai daro nesamones. Nejaugi pries leidziant i gamyba jie net nebande ploksciu? jei leis nauja revizija, tai kaip jau pagamintas reikes iskisti?

  6. samanius1124 parašė:

    ^kazkur maciau jau toki posta, tik vietoj amd kitoks uzrasas buvo :D(079xtg)

  7. TomasP parašė:

    Išpustas reikalas, tą patį girdžių ir iš savo MSI GTX970 ME. Geresniam korpuse ir su ausinėm sėdint negirdi vistiek.

  8. vacoum parašė:

    tai daug kas buna zirzia, kai kurie psu corsair irgi labai uzia. Pas mane kompas graziai tyliai dirba. I kambary iejus vos girdisi,kad isvis ijungtas. Vienintelis fail’as,kad korpuso ventiliatoriai be guminiu itvirtinimu: vien jie ir girdisi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.