AMD skatins žaidėjus su savo apdovanojimų programa

AMD paskelbė savo apdovanojimų programos startą. Joje galės dalyvauti visi  „AMD Radeon“ vaizdo plokščių turėtojai, nebus nuskriausti ir besinaudojantys AMD APU procesoriais. Norint dalyvauti akcijoje jums tereikės žaisti mėgstamus žaidimus. Kitas tikrai nesudėtingas žingsnis, tuo metu naudoti „Raptr“ kompanijos sukurtą programėlę „AMD Gaming Evolved“ ir jos pagalba kaupti taškus, o vėliau juos iškeisti į įvairius prizus.

„AMD Gaming Evolved“ žaidėjams bando palengvinti gyvenimą ir sutaupyti jų laiko parenkant žaidimui optimalius nustatymus, kad būtų galima mėgautis skandžiu žaidimų veikimu.  Programėlė taip pat atnaujina vaizdo plokštės tvarkykles iki naujausių, gali gyvai transliuoti jūsų žaidimo sesiją, turi įmontuotą pokalbių langą, bei svarbiausia, dabar žaidžiant galima uždirbti taškus ir juos iškeisti į prizus „Raptr“ tinklapyje

Šiuo metu žaidėjai gali pretenduoti į šiuos prizus: „Saphire“ R9 serijos vaizdo plokštes, daugybę nemokamų žaidimų, „Astro“ žaidimams skirtas ausinės ir kitas gėrybes. Pilną jų sąrašą rasite apsilankę raptr.com/amd

8 Komentarai

  1. Crunk parašė:

    as tai nepagaunu vistiek kur ten tuos taskus duoda

  2. daimonass parašė:

    Programoje duoda, ten viska gali pasiziureti, kokie prizai ir t.t.. Zaidimai didzioji dalis. Paskui bilieto pirkimas, kas savaite ar menesi traukia laiminguosius ir dalina prizus. Vnz, atsisiusk ir ismegink.

    Pats jau turiu 800 tasku.. Realiai vien tik uz registravimasi ir 4 zaidimu optimizavima.

  3. Crunk parašė:

    tai cia gal tik naujiem registruotam, nes anksciau buvau uzsiregines ir truputi naudojes ta raptr. isvis kur turetu tuos takus rasyt ?

  4. Crunk parašė:

    viskas aisku, pas mane per sena versija raptr 😀

  5. Jordan parašė:

    Pas mane 3k tasku, bet kad pasiimt koki titanfall kainuoja 25k tuos 3k kaupiu nuo lapkricio men 🙂

  6. ToBeX parašė:

    turejau gal 8k tasku isleidau galimybei laimet vaizduske 🙂 nes iki jos prikaupt tasku nenusimato

  7. daimonass parašė:

    35k tasku 260X, 80k – 270. Manau cia keleta metu reiktu kaupti… 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.