AMD skuba į pagalbą Rage ir Battlefield 3 žaidėjams

Pasigirdus kalboms, kad kai kuriems AMD Radeon HD 6000 ar 5000 šeimos grafines plokštes turintiems žaidėjams iškyla problemų žaidžiant naująją id Software šaudyklę Rage, kompanija suskubo į pagalbą ir pristatė 11.10 v2 parodomąsias tvarkykles.

Žinoma, jos nėra pilnai užbaigos, tačiau žada mažiau problemų ir didesnę spartą tiems Rage žaidėjams, kurie naudoja AMD Radeon HD 6000 ar 5000 šeimos grafines plokštes. Deja, tačiau apie didesnius atnaujinimus Radeon HD 4000 šeimai nekalbama.

Nors padidinti Battlefield 3 Open Beta našumą AMD siūlė jau kiek ankščiau, bet su naujomis tvarkyklėmis, jau minėtomis 10.10 v2, našumas šiam žaidime naudojant vieną ar pora AMD Radeon HD 6000 ir HD 5000 šeimos grafinių plokščių turėtų dar labiau pagerėti.

Tvarkykles galite parsisiųsti iš čia ir jas išbandyti.

6 Komentarai

  1. simple parašė:

    Nežinau kuom tokie ypatingi abu šie žaidimai, bet problemų yra ir pas Nvidia, netgi naudojant specialiai tam išleistas beta tvarkykles. Čia žaidimų kūrėjai taip nusivažiavo ar AMD ir Nvidia?

  2. zhaltees parašė:

    Vat aš irgi susimąsčiau. Kaip išvis galima tokį žaidimą paleisti į rinką, kad specialiai jam turi būti ruošiamos tvarkyklės, jau po išleidimo??? Galų gale prieš startą žaidimai kaip ir kiekviena komercinė ir ne tik programa praeina belenkiek testavimo. KPŠ?!

  3. sopuku parašė:

    tai kad nesutvarko tos tvarkykles visiskai nieko lost neimanoma del nesveiko lago. i isidejus bent jau ati 11.8 driverius ir reconfig failiuka veikia normaliai

  4. SB parašė:

    Teko girdet, kad Rage su HD 4000 serija ypac daug problemu.

  5. Heloxx parašė:

    Jo pas manes HD 4850 viska isbandziau, bet zaidimas uzstrigineja nieks nepadeda

  6. daimonass parašė:

    As tai palauksiu normaliu driveriu, kurie is tiesu ka nors padarys, ir tik tada zaisiu…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.