AOC pristato savo Naujųjų metų „pažadus“:  stilingus „Full HD“ ir išlenktus QHD monitorius

Amsterdamas, 2017 m. gruodžio 12 d. – Baigiasi 2017 metai ir šventės jau čia pat. Ar tai būtų Kalėdos, ar Naujųjų metų sutiktuvės, jaunuoliai ir suaugusieji, nekantraudami, laukia dienos, kuomet galės džiaugsmingai išvynioti savo dovanas, tuo tarpu daugelis vis dar ieško mielos dovanos savo draugams ir mylimiesiems. Vėlyvi pirkėjai, nesirūpinkite, jeigu praleidote didžiuosius sezono išpardavimus! Jei vis dar neturite tinkamo monitoriaus ar norėtumėte savo mylimą žmogų pradžiuginti nauju monitoriumi, bendrovė AOC besispecializuojanti monitorių srityje, pristato keletą galimybių šventes pradėti su didesniais monitoriais, aukštesne raiška ar greičiausiomis iki šiol ekranų panelėmis! Žiemai ateinant į šiaurinį žemės pusrutulį ir dienoms trumpėjant, o naktims šaltėjant, tai puikiausia proga atsipalaiduoti jaukioje erdvėje ir žiūrėti jūsų mėgstamus filmus, TV programas ir žaisti kompiuterinius žaidimus. Nuo labiausiai užkietėjusio rungtyniaujančio žaidėjo iki žaidėjo, kuris žaidžia ne nuolatos, tik kartais; nuo dizainerių, skaitmeninių menininkų iki kasdienos biurų ir multimedijos naudotojų, –  AOC turi monitorių visiems.

„PDS serija“ ir jos unikalus dizainas, sukurtas „Studio F.A. Porsche“
Šį pavasarį išleista „PDS serija“ dėl jos monitorių išskirtinės išvaizdos, sukurtos kartu su garsia dizaino įmone „Studio F. A. Porsche“, atstovauja monitorių dizaino viršūnę. 24 colių įstrižainės „PDS241″ ir 27 colių įstrižainės „PDS271″ monitoriai turi ploniausią 5.2 mm profilį, monitoriai plonesni net gi už daugumą išmaniųjų telefonų. Šie monitoriai gali pasigirti naujosios kartos IPS panelėmis su „Full HD“ raiška, 4 ms GtG atsako laiku ir plačia spalvų gama, palaikančia 100% sRGB ir 90% NTSC. Toks plačios spalvų gamos padengimas leidžia šiems monitoriams būti ne tik dizaino objektais, bet ir objektais, kuriais taip pat kuriamas dizainas!

„PDS241  iš šono: plonesnis už išmanųjį telefoną

Būtent dėl išvaizdos „PDS serijos“ monitoriai yra tokie unikalūs. Minimalistinis apipavidalinimas pasiektas apjungus būtinus kabelius (maitinimo ir signalo) į paties stovo dizainą. Įvija stovo forma su sidabriniu paviršiumi yra įkvėpta natūralaus kabelio vyniojimosi būdo. Šios jungtys yra pravestos per stovą ir baigiasi moduliniame skydelyje, kur jos yra vėl išskiriamos. Taip pat dėl trijose pusėse beveik berėmio dizaino, naudotojai gali pasinerti iš karto į puikius vaizdus.

„AGON serijos“ monitoriai išskirtiniam žaidimo potyriui
Tamsiam žiemos sezonui pagyvinti AOC turi žaidėjams kai ką dar labiau viliojančio. Žaidėjai gali pasinaudoti daugeliu išpardavimų ir specialių pasiūlymų, kadangi naujausi populiariausi AAA žaidimai pristatomi kaip tik šventiniu laikotarpiu. Dabar būtų taip pat tinkamiausias metas atsinaujinti ir įsigyti žaidimams skirtą monitorių!

Nuo praeitų metų AOC išleisdavo pastovų srautą inovatyvių ir geidžiamų aukščiausios klasės žaidimų monitorių, priklausančių aukščiausios kokybės žaidimų monitorių „AGON“ serijai.

Šią vasarą pristatytas monitorius „AG322QCX“ turi tokių funkcijų, kurių gali norėti rimtas žaidėjas. Šis žvėris gavo 31.5 colių įstrižainės VA panelę su 2560 x 1440 (QHD) raiška, palaikančia 3000:1 statinį kontrastą, 144 Hz atsinaujinimo dažnį ir „FreeSync“ technologiją tolygiausios ir sklandžiausios žaidimo eigos potyriui. Jo 1800R išlinkis leidžia naudotojams iš tiesų pasinerti į virtualius mūšio laukus.

„AGON AG322QCX“: 31.5 colių įstrižainės QHD žvėris, beveik berėmis trijose pusėse

Norėdami dar didesnio pasinėrimo potyrio, naudotojai turėtų pažvelgti į „AG352UCG“ monitorių, kurio kraštinių santykis yra 21:9. Šio monitoriaus labai plati 3440×1440 (UWQHD) rezoliucija teikia dar didesnio apgaubimo potyrį, nei jo 16:9 brolis, kadangi dėl 2000R išlinkio padengiamas visas naudotojo regos laukas. 100 Hz atsinaujinimo dažnis ir G-SYNC palaikymas prisideda prie sklandaus vaizdo, be plyšinėjimo ir be trūkčiojimo potyrio.

Labiausiai besivaržantys užkietėję žaidėjai, kovojantys FPS žaidimuose, paprastai nesirūpina ekrano išlinkiu ir pločiu. Jų pagrindinis dėmesys krypsta į rinkoje sparčiausias ekranų paneles. Neseniai išleistas „AG251FG“ yra būtent toks monitorius, turintis fantastišką 240 Hz atsinaujinimo dažnį ir tik 1 ms atsako laiką, sujungtas su G-SYNC palaikymu. „AG251FG“ monitorius su „Full HD“ raiškos TN panele, garantuoja, kad žaidėjai pasieks aukščiausius kadrus per sekundę, atitinkančius jų pačių tokius pat greitus refleksus į vaizdus ir veiksmus monitoriuose. Patirkite bent kartą tai patys ir pamatysite skirtumą tarp 240 Hz atsinaujinimo dažnio ir įprastinio 60 Hz dažnio. Būkite atsargūs, jūs galite niekada nebenorėti grįžti prie lėtesnio monitoriaus!

Atnaujinkite savo namus ir biurus monitoriais iš naujos „berėmės“„90-osios serijos“

Atnaujinkite savo namus ir biurus monitoriais iš naujos „berėmės“ „90-osios serijos“!

Kasdienos, multimedijos ar biurų naudotojams AOC patobulino savo „verslas verslui“ (B2B) monitorių asortimentą naująja „90-ąja serija“. Siūlomi monitoriai yra 23.8 colių įstrižainės arba 27 colių įstrižainės dydžių ir turi arba paprastą arba pilnai ergonomišką stovą. Visi modeliai gali pasigirti naujausiomis IPS panelėmis su plačiais žiūrėjimo kampais ir plačios spalvų gamos padengimu (100% sRGB ir 90% NTSC). Turėdami iš trijų pusių beveik „berėmius“ kraštelius, šie monitoriai teikia ofisams ir namams elegancijos bei gaivos. Dar daugiau, jie tinkami vientisoms daugia-ekranėms aplinkoms be blaškančių tarpų tarp monitorių. Pavyzdinis modelis „Q2790PQU“ turi QHD (1440p) raišką, kai tuo tarpu visi kiti šios serijos monitoriai pasižymi „Full HD“ (1080p) raiška. Atrinkti modeliai taip pat gali pasigirti USB 3.0 šakotovu, siūlančiu lengvą prieigą išoriniams įrenginiams kaip USB raktai ir net mobilių prietaisų greito įkrovimo USB prievadą.

AOC linki jums linksmų ir ramių švenčių. Mėgaukitės šventėmis kartu su elegantiškiausiais ir naujausiais AOC monitoriais!

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.