„Apple“ anonsavo „iPhone 6s ir 6s Plus“

„Apple“ atnaujino savo išmaniųjų telefoną liniją su vakar anonsuotais „iPhone 6s“ ir „iPhone 6s Plus“ telefonais. Jeigu jau svajojate apie šiuos telefonus tai juos įsigyti galėsite visai netrukus, bet tam reikėtų paruošti nemažai pinigų.

Mažesnis „iPhone 6s“ turės 4.7 colių Retina tipo ekraną, tokį patį kaip ir turėjo šio modelio pirmtakas. Vartotojai sulauks 1715 mAh baterijos, kuri yra kiek mažesnės talpos lyginant su „iPhone 6“ randama 1810 mAh baterija. „Apple“ teigia, kad naujasis telefonas pasiūlys panašų veikimo intervalą dėka daug efektyvesnio procesoriaus ir patobulintos iOS 9. Bene didžiausia telefone randama naujovė, tai A9 lustas, kuris, pasak „Apple“, pasiūlys net iki 90 % daugiau grafikos posistemės galios ir iki 70 % didesnę skaičiuojamąją galią. Visa tai įmanoma, dėl panaudoto  „Samsung“ 14 nm FinFET pažangaus gamybos metodo. „iPhone 6s“ taip pat gavo „3D Touch“, antros kartos „TouchID“, naują 12 megapikselių „iSight“ kamerą bei pagerintus ryšius.

Šis telefonas prekyboje turi pasirodyti rugsėjo 25 dieną, o iš anksto jį bus galima užsisakyti nuo rugsėjo 12 dienos. Europoje „iPhone 6s“ be kontrakto kainuos nuo 739 € už 16 GB talpos versiją, 64 GB ir 128 GB modeliai atitinkamai kainuos 849 € ir 959 €.

Mėgstantiems peraugusius telefonus bus pasiūlytas „iPhone 6s Plus“ turintis 5.5 colių IPS tipo ekraną su 1080p rezoliucija. Telefonas turi pagerintą korpusą, taip stengiantis padidinti jo tvirtumą. Kaip ir galima tikėtis telefone darbuosis naujausias A9 lustas kaip ir „iPhone 6s“ telefone, kuris pasiūlys visus aukščiau išvardintus privalumus. Kol kas tenka pasikliauti tik „Apple“ pateikta informacija, o norint sužinoti tikslesnias A9 specifikacijas teks palūkėti. „iPhone 6s Plus“ žinoma gaus ir visas naujas savybes kuriomis nuo šiol gali pasigirti mažesnysis brolis „iPhone 6s“: „3D Touch“, antros kartos „TouchID“, naują 12 megapikselių „iSight“ kamerą ir žinoma pagerintus ryšius.

„iPhone 6s Plus“ prekyboje pasirodys rugsėjo 25 dieną, o išankstiniai užsakymai bus leidžiami nuo rugsėjo 12 dienos. „iPhone 6s Plus“ versija su 16 GB talpa Europoje be kontrakto kainuos 849 €, 64 GB – 959€, 128 GB atsieis 1069 €.

3 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Na įdomu ką benchmarkai parodys, nors aišku iOS veikimui tas nėra labai aktualu, bet žadami +70% ir +90% skamba tikrai neblogai. Kitas klausimas – baterija…

  2. bronius parašė:

    O kam tas 3D Touch, kaip panaudoti? 🙂

  3. Katonas parašė:

    3D Touch, tai nuo paspaudimo stiprumo galėsi valdyti telefona, pvz iššaukti kažkokį appsa ar net pakeisti statusą socialiniam tinkle, kažkaip pats galėsi susidėlioti tai. Trumpai tariant telefonas skirs ant kiek stipriai spaudi ekraną ir nuo to atsiras papildomas funkcionalumas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.