ARC vaizdo plokštės DirectX 9 žaidimuose pagreitėjo iki 79 %

„Intel ARC A7“ vaizdo plokštės buvo išleistos mažiau nei prieš du mėnesius. Iš pradžių architektūra turėjo remtis grafikos API perkėlimo sluoksniais, kad palaikytų senesnius DX9 žaidimus. Kai kurie labai populiarūs eSporto žaidimai vis dar naudoja DX9, pavyzdžiui, CS:GO, kuris yra „Intel Extreme Master“ turnyro dalis. Akivaizdu, kad tai įtikino „Intel“ sutelkti dėmesį į DX9 patobulinimus, o ne tik į naujausias grafikos API.

Svarbu pažymėti, kad „Intel“ kol kas nepašalina DX12/DX9 perkėlimo sluoksnių. Kai kuriuose žaidimuose bus naudojamas vietinis DX9 API įgyvendinimas, o kai kuriuose – senesnis metodas. Tokiu būdu „Intel“ gali sutelkti dėmesį į tvarkyklių optimizavimą tam tikriems žaidimams ir vis tiek užtikrinti geriausią kiekvieno žaidimo našumą.

DX9 atnaujinimas atkeliauja su naujausiu „ARC GPU 3953“ tvarkyklių leidimu. Šis DirectX 9 žaidimų pagreitinimas skirtas ne tik stalinių kompiuterių „Alchemist“ vaizdo plokštėms, bet ir mobiliai ARC grafikai. „Intel“ teigia, kad DX9 žaidimuose našumas padidės nuo 1,03 iki 1,79 karto, o didžiausias našumo padidėjimas bus pasiektas CS:GO žaidime 1080p ir 1440p raiška. Svarbu tai, kad „Intel“ DX9 atnaujinimas taip pat optimizuoja minimalius kadrus per sekundę. Pasak „Intel“, 1 % minimalių kadrų pagerėjo net 2,3 karto. Tai reiškia, kad FPS dabar yra stabilesni ir žaidimai turėtų būti sklandesni.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.