„Ashes of the Singularity“ pirmieji DirectX 12 spartos testai

„Ashes of the Singularity“ pirmasis žaidimas, kuris gali pasigirti DirectX 12 palaikymu, o žaidime esantis testavimo įrankis žinoma buvo išbandytas, o gauti rezultatai gali kiek ir nustebinti.

Abi pagrindinės vaizdo plokščių gamintojos AMD ir „nVidia“ gyrėsi, kad jų produktai išnaudos DirectX 12 ir sulauksime spartos padidėjimo. Iš pirmųjų „Ashes of the Singularity“ padarytų testų matome, kad AMD grafikos adapteriai gauna nemažą spartos prieaugį, o „nVidia“  gaminiai atvirkščiai – praranda spartą. Reikia pastebėti, kad naudojant DirectX 11 AMD R9 390X nemenkai atsilieka nuo savo konkurento GTX 980 iš „nVidia“ stovyklos, bet įjungus DirectX 12 API sparta išsilygina ir AMD produktas net aplenkia savo priešininką. Tokią situaciją pamatėme „PCPerspective“ atliktoje apžvalgoje, kur kovojo R9 390X prieš GTX 980 panaudojant įvairaus kalibro procesorius. „WCCFTECH“ publikuoti ekranvaizdžiai patvirtina šią tendenciją: AMD vaizdo plokštės įjungus DirectX 12 pagreitėja, o „nVidia“ grafikos adapteriai beveik visada sulėtėja, išskyrus atvejį su GTX 770.

5 Komentarai

  1. CactusDude123 parašė:

    The end is nigh for nVidia users.

  2. TavoMama parašė:

    End is nigh? Aš čia matau tik šūdinai optimizuotus AMD draiverius prie DX11. Palygink; prie DX11 GTX980 gud, 390x notsogud; prie DX12 abi plokštės +- vienodai.

    BTW, tokie benchmarkai, kuriuose parodyti tik average FPS, skirti ko gero tik bybiais matuotis, nes praktinės naudos iš jų tikrai nedaug.

  3. Jordan parašė:

    Na betkokiu atveju dx12 teste, amd pasirodo geriau, nei nvidia. Nors prieš tai gaudavo į skura. Aišku labai galimas daiktas, kad nvidia draiveriai nesusidraugauja su dx12.

  4. CactusDude123 parašė:

    Įmanoma kad nVidia spartos boost’a dar tik gaus su kitais draiveriais. Tada bus RIP AMD.

  5. Katonas parašė:

    Na viskas gan įdomiai čia rutiliojasi. Nvidia kaip ir apkaltino blogą žaidimo kodą dėl sumažėsjusios spartos naudojant DX12. Kūrėjai atkirto kad kodas nėra buginas, o čia nvidia bėdos ir su updeitntais driveriais jie gavo nemažai spartos, kas ir matosi DX11, sparta didesnė nei AMD , kurie driverių būtent šiam žaidimui keik žinau neišleido. Tuo tarpu AMD kikena ir sako, jei negali nugalėti tai apkaltink. https://twitter.com/amd_roy/status/633535969015275521 😀

    Įdomu kaip bus su kitais DX12 žaidimais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.