„ASRock“ detalizuoja savo Z87 pagrindinių plokščių seriją

Siekdama dar šiais metais pasiekti 1 milijono parduotų pagrindinių plokščių ribą, „ASRock" rinkai ketina pasiūlyti itin stiprią Z87 mikroschemų rinkinį turinčią LGA 1150 pagrindinių partiją, kuri bus išskaidyta po skirtingus kainų sluoksnius. Kompanija ruošia tris OC šeimos, dvi „Fatal1ty" ir šešias „Extreme" serijos motinines plokštes.

„Z87 Extreme11", „Z87 Fatal1ty Professional" ir „Z87 OC Formula" modelius bus galima rinktis su arba be integruoto 802.11 WLAN valdiklio. Šią galimybę parodo šalia pagrindinių randamas „/ac" prierašas. Tai yra „Haswell" procesoriams skirti flagmanai, pasižymintys didžiausiu šiai platformai įmanomu savybių sąrašu, papildomomis PCI-Express linijomis, Thunderbolt, 802.11 ac ir kitomis prijungimo galimybėmis. Vis dėlto „Extreme" serija laikoma pačia funkcionaliausia ir be „Z87 Extreme11" „ASRock" taip pat pasiūlys „Z87 Extreme9"(/ac), „Z87 Extreme6"(/ac), „Z87 Extreme4" bei vieną micro-ATX tipo „Z87M Extreme4" pagrindinę.

Spartintojams skirta OC serija nepasižymi tokiu dideliu funkcionalumu, tačiau siūlo kur kas patikimesnį VRM ir papildomus įtampos stabilizavimo modulius. „Z87 OC Formula" funkcionalumu prilygsta „Z87 Extreme6" pagrindinei ir bus prienama  su 802.11 ac ar be šio modulio. Gamintojas taip pat yra paruošęs ir micro-ATX „Z87M OC Formula" modelį.

„ASRock" vis dar neatsisako firminio „Fatal1ty" žymėjimo ir bandys pasiūlyti dvi šios šeimos pagrindines: vieną su Z87 ir vieną su H87 lustais. „Z87 Fatal1ty Professional" palaikys trijų kanalų SLI/CrossFire technologijas, „Creative Sound Core3D" audio lustą bei greičiausiai „Killer" tipo interneto prieigos modulį. Tuo tarpu „H87 Fatal1ty Performance" bus labai panaši į „H87 Extreme4" modelį, tačiau turės „Intel" gamybos tinklo modulį ir mūsų jau minėtą „A-Style Purity" garso posistemį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.