„Asrock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac“ – žaidėjams skirta kompaktiška motininė

Pagrindinių plokščių gamintojai tikriausiai mano, kad esant dabartinėms tendencijoms reikia būtinai turėti mini-ITX standarto žaidėjams skirtą produktą. Tuo pačiu taku žengia ir „Asrock“ pristatydama „Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac“ motininę plokštę.

„Asrock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac“ jau pavadinime atsispindi svarbiausios šios pagrindinės plokštės savybes. Pirkėjai gaus „Intel Z170“ mikroschemų rinkinį, kuris palaiko šeštos kartos „Skylake-S“ procesorius ir jų spartinimą, 802.11ac bevielio ryšio modulį, o visa tai sutalpinta į mini-ITX standartą. Pagrindinė plokštė galės pasitarnauti ir norintiems paspartinti procesorių, nes maitinimo grandinė sudaryta iš aštuonių fazių, tad galios tikrai nepritūks. Pagrindinė plokštė turės standartines jungtis, kurios turėtų patenkinti kompaktiškų sistemų šalininkus. Gausime vieną PCI Express 3.0 x16 jungtį vaizdo plokštėm, naudosiantys integruotą grafikos posistemę monitorių jungs prie HDMI 2.0 išvesties. Taip pat turėsime du DDR4 atminčiai pritaikytus lizdus, vieną M.2, vieną SATA Express ir keturias SATA III jungtis duomenų laikmenoms, 7.1 kanalų audio posistemę, po vieną  USB 3.1 type-A ir type-C jungtį bei šešis USB 3.0 portus. Prieiga prie interneto rūpinsis Gigabit Ethernet ir bevielis 802.11 a/b/g/n/ac modulis,  taip pat gausime ir Bluetooth 4.0  ryšį.

„Asrock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac“ įsigyti galėsime jau netrukus, bet kaina kol kas lieka nežinoma. 

5 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    skirta žaidėjams bet audio jungtys tokios pat kaip ir pigiausioj motininėj …

  2. marumbas parašė:

    O koks zadejas zaidzia su integruota garso plokste?i

  3. TavoMama parašė:

    Absoliuti dauguma, manau 😀 Ir žaidžia tikriausiai daugiau chebros su ausinėmis nei su kolonėlėmis, tai čia tas kištukų skaičius net nelabai svarbus. O šiaip nusiperki išorinę garso plokštę su s/pdif in ir turi švarų garsą, be jokių dūzgesių nuo PWM ventiliatorių ir t.t.

  4. Katonas parašė:

    Audiofilai 😀 tikriausiai didžioji dauguma "gamerių" nelabai kraunasi dėl to garso, yra garsas ir to jiem užtenka.

  5. vacoum parašė:

    as zaidziu su integruota. Galvojau isideti kokia garso, bet kiek skaiciau review tai neradau jokio aukso viduriuko. O ir zaidziu su ausinem, ne su 5 ar daugiau koloneliu sistema. Geros ausines (180 euru) yra geriau negu integruotos garso kortos 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.