„Assassin’s Creed Syndicate“ ir „Faeria“ žaidimai siūlomi nemokamai

„Epic Games“ parduotuvė vėl siūlo naujus žaidimus visiškai nemokamai. Sekančią savaitę visi norintys galės į savo biblioteką pridėti net du žaidimus: „Assassin’s Creed Syndicate“ ir „Faeria“. Norint tai padaryti reikia tik „Epic Games“ žaidimų paskyros. Reikia paminėti, kad „Assassin’s Creed Syndicate“  žaidimas veikia tik su „Windows“ operacinėmis sistemomis, o „Faeria“ suderinamas su „Windows“ ir „MacOS“ operacinėmis sistemomis. Pasiūlymas dėl „Assassin’s Creed Syndicate“ ir „Faeria“ žaidimų bus aktyvus iki vasario 27 dienos.

  • „Assassin’s Creed Syndicate“ žaidimą rasite čia.
  • „Faeria“ žaidimą rasite čia.

5 Komentarai

  1. Teftilijus parašė:

    Epic games siūlo žaidimą, bet finale gaunasi, kad tenka dar Uplay launcherį instaliuoti ir tik tada gali žaisti Assassins Creed.

    • Guja parašė:

      Problema instaliuoti?Tiesa jog ne visi turi Uplay,bet kaip sakoma dovanotam arkliui i dantis nežiūrima..

      • Teftilijus parašė:

        Ne problema, bet kad nesąmonė gaunasi… Mano atveju epic game atsiuntė-įrašė žaidimą, bet jo nepaleido. Liepė įrašyti uplay ir tada vėl siųstis žaidimą per uplay, gaunasi 2x40gb to paties žaidimo.

        aišku per epic games ištryniau, per uplay palikau.

  2. Guja parašė:

    2015m vien todėl jog GTX 570 1GB visiškai nebepavilko „Assassin’s Creed Syndicate“ teko imti GTX970.Tuo metu Syndicate reikėjo minimum 2GB vaizdo kortos.Tokiais atvejais nieko kito nebelieka kaip atsinaujinti..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.