„Asus“ AREZ prekių ženklas lieka

Vakar visi HW tinklapiai (tarp kurių ir mes) su malonumu rašė, kad „Asus“ atsisako AREZ prekių ženklo, kuris „Radeon“ vaizdo plokštėms pritaikytas vietoj ROG. Taip buvo pasielgta po to, kai „nVidia“ su savo „GeForce Parter Program“ reikalavo savo partnerių vien tik „GeFroce“ produktams skirti gerai žinomus prekių ženklus.

Dabar aiškėja, kad „Twiter“ paskyra, iš kurios buvo paskelbta apie „Asus“ AREZ prekių ženklo panaikinimą, yra netikra. AREZ produktai ir toliau tebėra patalpinti „Asus“ tinklapyje. Buvo sunku patikėti, kad kompanija, investavusi daug savo pinigų į naują prekių ženklą, ims ir jo atsisakys. Galime drąsiai pasakyti, kad „nVidia“ puikiai sužaidė – net nutraukus GPP, partneriai ir toliau vykdo „žaliųjų“ planą.

„Asus“ patvirtino, kad „Twiter“ paskyra, iš kurios buvo pranešta apie AREZ prekių ženklo panaikinimą, jiems nepriklauso.

5 Komentarai

  1. adex parašė:

    tai gal tiesiog prekini zenkla pasiliks, o gpp nevykdys. negaliu paziureti globalaus asus puslapio nes mane i uk nukreipia, o ten arez prekinio zenklo tarp produktu net nerodo, bet rodo rx vaizdo plokstes prie rog ir strix. kad asus toliau sektu gpp planais turetu buti kazkoks nelegalus susitarimas uz akiu, nes kitu atveju jiems tai tiesiog neapsimoka. jiems nera skirtumo kokia vaizdo plokste po kokiu prekiniu zenklu pardavineti, kuo didesnis pasirinkimas tuo geriau jiems, na o arez, kam jiems to atsisakyti kai sis pavadinimas per gpp skandala taip garsiai nuskambejo ir nemokama reklama padare, logiska kad nauja prekini zenkla i siukslyna ismesti tik totalus durnius gali

  2. NaujasisKonkurentas parašė:

    Hey! its me agen

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.