„Asus“ patvirtina, kad A320 motininės plokštės nepalaikys „Ryzen“ 3000 procesorių

Didžiausias pagrindinių plokščių gamintojas, „Asus“, išleido sąrašą, kuriame nurodomos „Ryzen“ 3000 serijos procesorius palaikysiančios motininės plokštės. Sąraše galima pamatyti produktus, turinčius X370, B350, X470 ir B450 mikroschemų rinkinius. Kalbant serijų šneka, tai naujų „Ryzen“ procesorių palaikymą gaus ROG, TUF ir „Prime“. Sąraše nėra nei vienos motininės su A320 mirkroschemų rinkiniu, kas patvirtina spekuliacijas, kad naujų programinių kodų, įgalinančių „Ryzen“ 3000 serijos palaikymą, jos negaus. „Asus“ prideda, kad sąrašas bus papildytas naujais modeliais. Tai suteikia kažkiek vilties, bet greičiausiai bus įtrauktos greitu metu ruošiamos išleisti X470/B450 motininės arba tos, kurias „Asus“ pražiopsojo ir neįtraukė (jei tokių buvo).

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    Intel ir Z170 ir Z270 nepalaiko CF tai cia juokas palyginus 😀

  2. BC00 parašė:

    Pagal identišką AGESA kodą tarp A320 ir kitų mikroschemų rinkinių yra tikimybė, kad ASRock uždegs žalią šviesą palaikymui.
    https://www.asrock.com/support/index.de.asp?cat=BIOS

  3. BC00 parašė:

    Iš ASRock pusės vis dėlto tik naujų Zen+ archi APU palaikymas ant A320. Jeigu ASRock nedavė palaikymo, tai niekas kitas neduos 😀
    https://www.guru3d.com/news-story/bios-updates-to-support-future-ryzenprocessors-for-asrock-am4-series.html

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.