„Asus“ praneša apie GTX 1080 Ti „Strix“ ir „Turbo“ vaizdo plokštes

„Asus“ nesnaudžia ir jau praneša apie savo „GeForce GTX 1080 Ti“ versijas. Pirmoji, turinti karštą orą iš korpuso išpučiantį aušintuvą  – „Turbo“, antroji versija – gerai visiems žinoma „Strix“ su pagerintu aušinimu ir kitais žaisliukais.

„ASUS GeForce GTX 1080 Ti TURBO“ (TURBO-GTX1080TI-11G) yra biudžetinė GTX 1080 Ti versija su karštą orą iš korpuso išpučiančiu aušintuvu. Montažinės plokštės dizainas bus nepakitęs nuo referencinio. Iš tiesų, vaizdo plokštė savo savybėmis labai panaši į „Founders Edition“ vaizdo plokštę, jų ir kaina bus tokia pati  – 699 USD, tokie patys ir dažniai.

„ASUS GeForce GTX 1080 Ti STRIX“ (ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING) jau kitame lygyje, turinti išskirtinį dizainą, LED apšvietimą, „Auto-Extreme“ ir „Super Alloy Power II“ technologijas.

„ASUS GeForce GTX 1080 Ti STRIX“ aušintuvas pasikinkęs tris ventiliatorius, tad išsklaidyti karštį nebus jokių problemų. Vaizdo plokštė gaus kiek pagerintus dažnius. Boost režime jie kils iki 1582 MHz. Šio modelio kaina kol kas nėra žinoma.

5 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Na bent jau pateiktose lentelėse, visų 3 plokščių dažniai pateikti visi vienodi.

  2. Povilas parašė:

    Cia stock dazniai, bet idomu kodel pvz pas strix modeli nepadare boost kokio ~1800mhz, jeigu jau taip nvidia teigia kad ji easy spartinsis iki 2000mhz. Nebent iseis dar kiti strix variantai.

  3. GK parašė:

    as irgi sito nesupratau :/ apart vardo ir ventiliatoriu,nieko cia nesiskiria.laukiam Gygabyte Xtreme serijos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.